Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4909 49,540 389,818,200,097 36,649 309,810,934,303 303,010,255,320

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Korçë Mirembajtja e programit te menaxhimit te taksave 1,666,666 Njoftuar Fituesi DATECH 1,666,666.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bileta për sistemet e parkimit 9,299,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje vegla pune. 1,715,832 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Asfaltim I rrugës Para shkollës , fshati Suk 1, L=400+350 ml , b=4m+2x0.5 bankine" 6,779,547 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Asfaltim i rrugës Priftanjakët,fshati Strum,L=80ml,b=4m+0.5 bankine 5,849,217 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Rikonstruksion I rrugës "Kozma Prifti", fshati Marinëz,(905+265 ml , b=4m+0.5 bankin) 11,637,089 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Rikonstruksion i rrugës "Siqeca (Kashtë e bardhë)", fshati Kurjan, 750 ml, (asfaltobeton 4 ml , bankin-2x0.5 m) 5,890,476 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Rehabilitim I ish-bllokut të SMT, Roskoves, Rruga nr.5 (Ismail Cepele),143 ml". 4,171,392 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres(Bojra Printeri) 1,615,333 Njoftuar Fituesi Adenis Kastrati 964,400.00
Qeverisja Vendore Konispol RIKOSTRUKSIONI I RRUGËS SË SHALËSIT 7,110,037 Lidhur Kontrata KALIVIOTI 5,488,600.00
Qeverisja Vendore Konispol RIKOSTRUKSIONI I RRUGES ( FABRIKA E VAJIT - FILLIMI I KTHESAVE MALORE), MARKAT 6,773,248 Lidhur Kontrata JODY COMPANY SHPK 6,018,720.00
Qeverisja Vendore Korçë Loti 1 - Pajisje elektronike (kompjuter, printer, skaner, fotokopje etj) 10,040,000 Lidhur Kontrata BNT ELECTRONIC'S 9,713,300.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Rikonstruksion i rrugeve te njesive administrative 27,500,000 Njoftuar Fituesi COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 18,874,467.00
Qeverisja Vendore Pukë Asfaltim i rruges ne fshatin Plan,Njesia Administrative Luf-Qerret,Bashkia Puke 16,666,666 Njoftuar Fituesi “OUEN”sh.p.k & “Shpresa-Al” sh.p.k 14,292,359.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikostruksion rruge në Njësinë Administrative Sukth 16,666,575 Njoftuar Fituesi L.T.E CONSTRUCTION 10,857,100.00
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje artikuj ushqimor 5,273,833 Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 3,955,374.00
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje uji i peshem per kopshett dhe cerdhet 3,750,000 Njoftuar Fituesi LAJTHIZA INVEST 3,637,106.00
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje materiale për rrugë e trotuare gjatë vitit(Rivitalizimi i rrugës te liqeni). 8,054,000 Njoftuar Fituesi KOLOSEU shpk 7,021,400.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shpenzime për lubrifikante dhe mirëmbajtje mjeti 1,237,226 Njoftuar Fituesi ELBA-OIL 2015 SHA 1,209,600.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje kosha metalik per mbetjet per nevojat e Agjensise e Sherbimeve Komunale 3,333,333 Njoftuar Fituesi ARTEO 2018 3,157,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rrjeti ujites ne forme shiu (studim-projektim) 1,980,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Pajisje mobileri arsimi bazë 2,690,200 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Mbikqyrja e punëve të objektit "Ndërtim ujësjellësi për fshatin Poloskë dhe Kuç, Bashkia Devoll 1,663,414 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim shkalle emergjence, veshje fasade me kapotë, hidroizolim i tarracës dhe lyerje të brendshme me bojë hidroplastike 33,590,017 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Rivitalizimi (rikonstruksion) i ambjentit te jashtem "Kompleksi Rinor Syri i Sheganit" 2,750,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Asfaltim I rrugës Lamaj, fshati Mbërs, 1400 ml , b=4m 9,316,520 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Dhenie me qira Sipërfaqja prej 11800 m2 e pasurisë nr. 74, lloji pasurisë “pa frut” pasuri e cila është në administrim të Bashkisë Kavajë, regjistruar në ASHK-në Kavajë me indeks harte kadastrale K-34-100-(99-B) ndodhur në Z.K. 1397 Çetë Njësia Administrative Helmës.
6,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Dhenie me qira Sipërfaqja prej 105700 m2 e pasurisë nr. 87/2, lloji pasurisë “pa frut” pasuri e cila është në pronesi të Bashkisë Kavajë, regjistruar në ASHK-në Kavajë me indeks harte kadastrale K-34-100-(51-C) ndodhur në Z.K. 3271 Seferaj, Njësia Administrative Golem.
6,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Aparate Reader për leximin e Ujëmatësave 4,900,000 Njoftuar Fituesi BNT ELECTRONIC'S 2,996,000.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksioni i bllokut të banimit i lagjes Xhile Liçi" Bashkia Gramsh 1,425,253 Lidhur Kontrata TOTILA SHPK 1,389,354.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data