Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4312 42,854 318,747,865,880 31,293 245,510,622,169 244,997,550,846

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje autovinc me kosh 2,100,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Përmet "Vendosje matësash në pallate me kollonë të brendshme në qytetin e Përmetit" 11,751,962 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan. (Programi i Rindertimit) 496,070,422 Lidhur Kontrata Ergi SHPK&BE-IS SHPK 492,290,400.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 20401, 21266, 24675, 5671, 5917, 22700, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Katund i Ri të Shpresim Dapi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Rrashbull te Blerim Miraka, Isak Gjorga, Isak Allaraj, Jakup Lila, Mefail Mazari, Njazi Dervishi, Njazi Saliasi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Sukth te Bektash Pashnjari, Hile Nikolli, Xhevdet Nuraj. (Programi i Rindertimit) 405,606,983 Lidhur Kontrata KUPA shpk & STERKAJshpk & SELAMI shpk 404,772,250.00
Qeverisja Vendore Vlorë ““Siguracioni i Aksidenteve personale te punonjesve ,mjeteve ne Vlore 2022 ” 1,102,000 Njoftuar Fituesi ANSIG 1,097,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë ‘‘Blerje Pompa Zhytese dhe Centrifugale , per vitin 2022’ 11,507,200 Njoftuar Fituesi ILVA ELEKTRIK SHPK 10,446,400.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Shkodër Zona Qendrore 105,658,095 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Belsh “Materiale ndërtimi për riparimin e objekteve të Bashkisë”. 684,105 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale pastrimi ambienti 2,083,250 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1 te Albina Biduli, Kujtim Cankja, Mustafa Biduli, Myzejen Xhakozi, Nexhmije Kapexhiu, Ylvie Bekteshi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.2 te Mynyre Zeneli, Qazim Terniqi, Saimir Farruku, Violeta Çeka, Vjollca Verzivolli, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.5 te Agim Gjini, Ferik Hoxha, Lush Zina, Naim Mandri, Neritan Sulejmani, Nikoll Dunga, Shpetim Hoxhaj, Skender/Viktor Golemi, Spanja Perfundi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.6 te Besi Hilaj, Ilirjan Rusi, Rakip Allmeta, Sami Tafa, Tefta Hidri. (Programi i Rindertimit) 384,084,241 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje paisje orendi per mobilim 2,080,600 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Rikonstruksion dhe shtese shkolla e mesme e pergjithshme “Themistokli Germenji 82,477,111 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi rruga “Nato” + KUN + Trotuare 82,990,760 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.13 Mbikqyrja e punimeve per objektin '' Rikonstruksion i Unazës së Vogël Qytet Fushë Krujë 514,757 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.12 Mbikqyrja e punimeve per objektin “Sistemim-asfaltim i rrugës “Zezë”, fshati Zezë, Nj.A.Nikël, Krujë 183,191 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.11 Mbikqyrja e punimeve per objektin '' Sistemim-asfaltim i rrugëve “Vlash Dobrozi”, “Dashamiri” dhe “Hekurudha”, Nj.A.Thumanë, Krujë 348,751 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.10 Mbikqyrja e punimeve per objektin Sistemim-asfaltim i rrugëve Lagja në lindje të super-stradës, Qendër Thumanë, Krujë 370,615 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.9 Mbikqyrja e punimeve per objektin '' Sistemim-asfaltim i rrugës Kroi i Bardhë-Kurcaj, Nj.A.Nikël, Krujë 399,767 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.8 Mbikqyrja e punimeve per objektin Sistemim-asfaltim i rrugës së Lagjes së “Bakallëve”, Nj.A.Bubq, Krujë 259,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.7 Mbikqyrja e punimeve per objektin Sistemim-asfaltim i rrugës Halil-Zgërdhesh (Kala), Nj.A.Fushë Krujë,Krujë 277,247 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.6 Mbikqyrja e punimeve per objektin ''Sistemim-asfaltim i rrugës së shkollës Bilaj Nj.A.Bubq 90,467 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.5 Mbikqyrja e punimeve per objektin “Sistemim-asfaltim i rrugës së “Cacëve”, Nj.A.Fushë Nikël, Krujë 58,053 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.4 Mbikqyrja e punimeve per objektin :“Sistemim-asfaltim i rrugëve “Çami”, “Gj.Kastrioti” e “Denisëve”, Nj.A.Fushë Krujë 126,788 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.3 Mbikqyrja e punimeve per objektin '' Sistemim-asfaltim i rrugës së “Delive”, Nj.A.Nikël, Krujë 178,996 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.2 Mbikqyrja e punimeve per objektin ''Sistemim-asfaltim i rrugës së Kapllanëve, Nj.A.Fushë Krujë, Krujë 176,418 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.1 Mbikqyrja e punimeve per objektin:“Sistemim-asfaltim i sheshit pranë pallatit hark, blloku nr.6, Fushë- Krujë’ 85,489 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Studim dhe projektim i disa rrugeve ne Bashkine Malesi e Madhe 8,333,333 Njoftuar Fituesi Zenit & CO & EAD-STUDIO 8,000,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim Ura e Këmbësorëve Laknas-Valias 31,288,930 Njoftuar Fituesi Metal Nesimi 28,204,099.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje shërbimi për aktivitete të ndryshme për Bashkinë Tiranë 83,333,175 Njoftuar Fituesi PROSOUND 2,075,650.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërhyrje në infrastrukturën e rrugës Unazë e ish depos së duhanit” 28,725,352 Njoftuar Fituesi ZDRAVO 21,084,614.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data