Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4923 49,762 396,297,903,221 36,799 312,950,921,935 305,658,048,107

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje automjete elektrike 12,500,000 Njoftuar Fituesi ZYLYF HAREMI PF 12,499,998.00
Qeverisja Vendore Berat MBIKQYRJE PUNIMESH PER OBJEKTIN “NDËRTIM I SHKOLLËS 9-VJECARE "22 TETORI" DHE PARKIM NENTOKESOR 3,748,963 Njoftuar Fituesi “ARENA MK” sh.p.k. & “HTS COMPANY” sh.p.k 3,027,567.00
Qeverisja Vendore Mirditë Blerje automjet(Kamionçine) per nevojat e Agjencise se Puneve Publike dhe Mirembajtjes 1,620,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje lodra ne funksion te aktivitetit te lire te femijeve 7,164,583 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Suvenire 3,185,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Devoll Materiale per Lyerjen e Shkollave 1,561,910 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rrjeti ujites me pus (studim-projektim) 1,055,834 Njoftuar Fituesi “HTS-COMPANY” sh.p.k & “MAGNA CHARTA” sh.p.k 960,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje materiale pastrimi per nevoja te Bashkise Shijak 2,000,000 Njoftuar Fituesi ANBIM 1,105,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i shkollës 9 vjecare Pjetër Budi” 3,476,969 Njoftuar Fituesi STUDIO-REBUS 2,779,871.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje pajisje zjarrfikëse 1,191,441 Njoftuar Fituesi MBROJTJA DHE SHPËTIMI NGA ZJARRI 999,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Rehabilitimi i Qëndrës Rinore Korçë 9,942,614 Njoftuar Fituesi I.C.C GROUP 6,902,498.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje pjese kembimi 8,994,855 Njoftuar Fituesi ARTEO 2018 7,980,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i tregut për shitje me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore (Tirana Agrikulturë)- Faza III-të 645,822,348 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksioni i rrugës “Petro Marko” (shkolla “Tregtare” segmenti I-rë ) 15,734,546 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pustec Rikonstruksion i shkolles Kallamas 17,337,688 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i Shkollës së Mesme të Përgjithshme "Janaq Kilica", Fier 43,200,938 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dropull Punimet për ndërtimin e murrit mbajtës të rrugës në fshatin Jorgucat 2024 2,197,419 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Shpenzime per materiale elektrike 5,941,259 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Mobilim i ambjenteve te brendshme 4,149,750 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mat Blerje pajisje mobilerie arsimi i mesëm i përgjithshëm 4,381,316 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mat Blerje uniforma 1,644,638 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Vendosje sistem kondicionimi dhe sistem konferencash per sallen e mbeldhjes se Keshillit Bashkiak 2,911,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje vegla pune për nevojat e shoqërisë 2,999,350 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Dhënie me qira per 10 (dhjetë) vite, me anë të konkurrimit publik për sipërfaqen në total 92.34 ha e llojit “ Kullote”, ngastra nr 104 , ekonomia pyjore Pruemos Sheldi, “Për ndërtim teleferik pasagjerësh ose linjë të tensionit, aerogjenerator dhe fotovoltaik(stacionet, bazamentet, objektet përkatëse etj)”, sipas Udhëzimit nr.1, datë 9.6.2016, “Për rregullat, proçedurat e kërkimit, të shqyrtimit e të miratimit të kërkesave për dhënie në përdorim të Fondit Pyjor dhe Kullosor Publik”. 176,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Dhënie me qira e pasurisë shtetërore me nr.1/249, nr.1/233, 1/246 në zonën kadastrale 2573, në Kombinatin e Sheqerit Sh. A Maliq” (sipas skicës bashkëngitur Vendimit të Këshillit Mbikqyrës)
Sipërfaqja e objektit - Sipërfaqe ndërtese 255 m2 dhe trualli 639 m2
Qëllimi i përdorimit - Prodhim, përpunim dhe tregëtim të prodhimeve të detit.
Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Mbikqyrja e punimeve për objektin: Ndërtim i ambjeteve sportive shkolla "Preng Jakova" (Jeto me sportin) 280,896 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Mbikqyrja e punimeve për objektin: Ndërtim i ambjeteve sportive shkolla "Adem Haxhija" (Jeto me sportin) 606,308 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Transport për aktivitete kulturore 1,618,063 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tropojë Meremetim Muzeu Historik, Bajram Curri 8,165,437 Rishpallje me Lidhje Kontrate OuenShpk 7,437,582.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje tubo dhe materiale për rrjetin e ujësjellësit 14,294,532 Rishpallje me Njoftim Fituesi ALPHA SOLUTIONS GROUP 11,396,220.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data