Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4893 49,230 385,496,829,951 36,433 306,200,090,201 299,979,358,325

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2: “Blerje Naftë(Eurodiesel) 278,832,000 Njoftuar Fituesi A&T Sh.p.k & 2A2F-L OIL Sh.p.k & Gega Center GKG Sh.p.k 274,706,500.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje pajisje të mobilierisë shkolla e mesme e bashkuar “Bardhyl Pojani” Pojan 4,359,127 Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 2,966,070.00
Qeverisja Vendore Tropojë Rehabilitim i rruges Lagja ''Hysenukaj'' 2,083,279 Njoftuar Fituesi VLLAZNIMI SHPK - GRIALD SHPK 1,755,450.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Katert: Projektim per objektin:Rikualifikim Urban Blloku i Pallateve "Vëllezërit Frashëri" 1,020,833 Njoftuar Fituesi Palma Konstruksion Shpk 868,743.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje makina 7,000,000 Njoftuar Fituesi LLAKA GROUP, person fizik 6,330,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje e 50 ndriçuesve me panele diellor 1,666,600 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,507,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje pajisje mobileri, Shkolla 9-vjeçare “Nik Tom Prela” dhe Shkolla 9-vjeçare Milot, Bashkia Kurbin 6,623,034 Njoftuar Fituesi M. LEZHA SHPK 4,392,200.00
Qeverisja Vendore Peqin Riparim dhe mirëmajtje makinash 2,916,600 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Dibër Materiale te ndryshme per mirembajtjen e sistemit elektrik ne objekte dhe ndriçimit publik dhe mirembajtjen e kaldajave te objekteve arsimore. 2,083,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për dekorin e vitit 2024 2,498,770 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë UNIFORMA DHE VESHJE SPECIALE 8,280,283 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kamion me çisternë për transport tëndë të ndryshme (ujë) për Drejtorinë e MZSH-së 13,747,222 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Ndërtim KUZ në lagjen Afrim, Bashkia Fier 145,104,029 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Has Rehabilitim trotuare pergjate rruges nacionale dalje Qytetit Krume deri Rezervuari Pla 19,999,560 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Dhënie me qira e sipërfaqes në total 20 ha e llojit “ Kullote”, e shtrirë në pasurinë nr 148/1 zk 2993, fshati Pleshë
Qëllimi i përdorimit është dhënia në gëzim të përkohshëm të sipërfaqes pyjore Për ndërtim teleferik pasagjerësh ose linjë të tensionit, aerogjenerator dhe fotovoltaik
3,520,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje biletë udhëtimi me avion në itinerarin Tiranë – Athinë – Tiranë Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tepelenë Dhenie me qira te llojit “Pyll” me numer pasurie 6242 ZK 2541 me siperfaqe 2.9960 ha, ndodhur ne Njesine Administrative Qendër/Bashkia Tepelene.
Qellimi i perdorimit do te jete per “Agroturizëm” (qellime pushimi, argetimi, per veprimtari turistike kampingje, kende lojrash, shendetesore, shoqerore dhe mjedise sportive,shplodhese, kulturore etj).
Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Marrje mjeti Buldozer me qira 6,047,784 Rishpallje me Njoftim Fituesi Q.SINAJ 6,010,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Rehabilitim dhe ndertim i kanaleve vaditese 2024. 16,666,667 Njoftuar Fituesi Ndregjoni SHPK 15,987,993.00
Qeverisja Vendore Dibër Ndërtimi i linjës së dërgimit Depo Lis, Burrel, Faza e II 425,375,155 Njoftuar Fituesi SHANSI INVEST 403,555,005.00
Qeverisja Vendore Vorë Blerje Kancelari për nevojat e Bashkisë Vorë 3,333,333 Njoftuar Fituesi ERISONI COMPANY SHPK 3,063,990.00
Qeverisja Vendore Berat blerje mteriale elektrike 39,999,848 Njoftuar Fituesi KOLOSEU shpk 5,300,800.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje pjesë kembimi per automjete 20,000,000 Njoftuar Fituesi Sahora sh.p.k 18,876,330.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje Makine me Kosh Bashkia Kolonjë ,viti 2024. 4,000,000 Njoftuar Fituesi ALMETA GMBH SHPK 3,800,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim dhe sherbime me ushqim per mencat 7,956,667 Njoftuar Fituesi 4 S 5,390,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Rroba Pune 7,496,900 Njoftuar Fituesi BLERINA SADIKU  7,400,000.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sherbim pastrimi per vitin 2024,2025,2026 74,586,405 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Mirëmbajtja dhe riparimi i elektropompave të Stacioneve të pompimit të Shoqërisë Rajonale U.K. Sarandë 12,656,525 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Shërbime në lartësi me Vinç (kosh) për ngritje personash dhe objektesh 9,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Prrenjas Mirëmbajtje dhe pjesë këmbimi për mjetet (vaj, filtra, shërbim servisi) 2,673,755 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data