Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4704 47,171 366,383,114,115 34,691 292,167,069,654 286,584,354,722

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pukë Blerje paisje elektronike dhe mobilimi per Qendren Rinore Inovative,Bashkia Puke 2,788,650 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje materiale ASFALTIKE, Bashkia Kolonjë,viti 2023. 10,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje 1 (një) biletë udhëtimi vajtje-ardhje Tiranë- Seul, Kore e Jugut -Tiranë Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Ndërtim i rrjetit të hidrantëve për Krastën 8,568,755 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec RIPARIME TË PJESSHME TË GODINËS SË VJETËR TË BASHKISË ROSKOVEC 2,449,596 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim Rruga Shen Pali e Shen Pjetri (Bajze) 7,325,812 Rishpallje me Lidhje Kontrate PROGRES SHKODRA SHPK & S.M.O UNION SHPK 5,733,558.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti I: Supervizim „Sistemim Asfaltim Rruga Shen Pali e Shen Pjetri (Bajze)“ 147,282 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 123,183.00
Qeverisja Vendore Kavajë Furnizimi me ushqime per kopshte, çerdhe dhe konviktorë 11,890,039 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Gjirokastër Shpenzime per blerje Hipoklorit Natriumi dhe Kalciumi 1,979,000 Lidhur Kontrata ''Albanian Distribution Chemicals” shpk 1,613,125.00
Qeverisja Vendore Lushnje Urbanizimi i bllokut të banimit në Dushk Sektor 41,665,916 Lidhur Kontrata L.T.E CONSTRUCTION 26,339,975.00
Qeverisja Vendore Durrës Furnizim dhe Vendosje Sinjalistike Rrugore, viti 2023 18,100,000 Njoftuar Fituesi GRIALD & R. S. & M shpk 14,287,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Tonera 2,494,416 Njoftuar Fituesi MARKETING & DISTRIBUTION 672,309.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Rikonstruksion i godinës dhe oborrit të shkollës 9-vjeçare “Avni Rustemi 108,776,265 Lidhur Kontrata "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 107,997,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Shërbim i Monitorimit dhe Menaxhimi i Poliemergjencave”. 10,020,834 Lidhur Kontrata “Ro.gat Security” shpk 9,723,600.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Kancelari dhe Tonera fotokopje dhe printerash 1,333,333 Rishpallje me Njoftim Fituesi InfoSoft Office 787,447.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Materiale K.U.Z me distinacion Rr. Komisariatit Lushnje 1,135,853 Lidhur Kontrata ARTEO 2018 897,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime për blerje pajisje profesionale që ju shërbejnë strukturave të MZSH 8,323,000 Njoftuar Fituesi MBROJTJA DHE SHPËTIMI NGA ZJARRI 6,660,000.00
Qeverisja Vendore Tropojë Blerje paisje mobilje Shkolla Oso Dauti. 1,802,057 Njoftuar Fituesi M. LEZHA SHPK 1,368,900.00
Qeverisja Vendore Korçë Pyllëzime Krushovë 15,731,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Furnizim vendosja e paneleve diellore ne shkollen Profesionale Golem 3,480,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Belsh Blerje sherbimi hartim projekti “ Ndertimi i ambjenteve per zyra te Bashkisë Belsh”. 1,663,766 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: “Blerje Autoveture me terheqje 4x4 Fuoristrade”. 6,307,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i dytë: “Blerje Autoveture, Fuoristrade Pick Up 4x4, Dopje kabine 4x4” 3,352,083 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje pjesë këmbimi dhe shërbime për mjetet e Bashkisë Divjakë 3,404,995 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 4: Kolaudim Punimesh me objekt: “Ndërtim objekt shërbimi, sistem vaditës dhe rrethim tek Pista e Vrapit në PMLAT” 75,959 Lidhur Kontrata ‘’HYDRO-ENG CONSULTING’’ & ‘’BN PROJECT’’ 71,304.00
Qeverisja Vendore Pogradec Studim Projektim “Ndertim i sistemit te kanalizimeve te njesise administrative Cerrave , Bashkia Pogradec 9,997,866 Njoftuar Fituesi ITM SHPK & HESK11 9,797,909.00
Qeverisja Vendore Shkodër Mirëmbajtje e zakonshme e objekteve të arsimit 3,916,478 Lidhur Kontrata ”Ndertuesi 2000” shpk 3,235,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Rikonstruksion i shkollës 9 vj Vithkuq 4,567,372 Lidhur Kontrata VILDEV - CO SHPK 2,894,474.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dytë :“Blerje benzinë pa plumb për nevojat e Institucioneve të Varësise së Bashkise” 1,267,882 Lidhur Kontrata KASTRATI 1,267,882.00
Qeverisja Vendore Korçë Zëvendësim i tapetit të fushës së futbollit Shkolla e Maltës 2,089,120 Rishpallur Prokurimi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data