Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 171 888 1,293,073,135 345 263,827,969 225,732,534

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Loti 2 “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore” 100,610 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Bashkia Delvine shet me procedure ankandi aksionet e klubit te futbollit ‘KF Delvina’ sh.a ne masen 100 %”. 56,759,000 Qeverisja Vendore Delvinë Ankand i shpallur
Shitja per skrap e materialeve skrap tub çeliku diametri 400 mm te nxjerre nga toka jashte kushtit teknike 14,120,500 Qeverisja Vendore Poliçan Ankand i shpallur
Dhënie në përdorim të Sipërfaqjes se fondit pyjor “Për qëllime agropylltarie” 7,411 Qeverisja Vendore Prrenjas Ankand i shpallur
Dhënie në përdorim të Sipërfaqjes se fondit pyjor “Për ndërtim të impianteve Fotovoltaike” 4,466,340 Qeverisja Vendore Prrenjas Ankand i shpallur
Dhënie në përdorim të Sipërfaqjes se fondit pyjor “Për ndërtim të impianteve Fotovoltaike” 123,834 Qeverisja Vendore Prrenjas Ankand i shpallur
Loti I - Shitje e bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore natyrore, për sasinë totale prej 800,8 (tetëqind pikë tetë) kv, për ekonomitë pyjore si mëposhtë: Shpat-1 dhe Shpat-2; Gjinar-Zavaline; Polis–Vasian; Shpat-Shtermen; Paper Sollak; Zaranike; GostimëKoprik; Shmil; Lunzhë; Labinot; Zalli i Korrës; Kushë -1 ; Kushë -2 dhe FushekuqeZavalinë. 320,320 Qeverisja Vendore Elbasan Ankand i shpallur
Loti II – Shitje prodhime të dyta pyjore (rrënjë shqopë dhe mare), për sasinë totale prej 2000 (dymijë) kv, për ekonominë pyjore “Gostimë - Koprik”. 200,000 Qeverisja Vendore Elbasan Ankand i shpallur
“Shitje e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimeve te dyta pyjore, specifikisht te Xines (buqete) 968,000 Qeverisja Vendore Poliçan Ankand i shpallur
Loti 1 Gjorm- Vranisht 18 Inproduktive 0.93 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 2 Gjorm- Vranisht 16 Inproduktive 2 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 3 Kotë-Sevaster 62 Bimësi pyjore 1 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 4 Gjorm-Vranisht 16(542/1/1) Kullotë 0.14 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 5 Selenicë 2953 116 PF 0.22 ha Magazine bujqesore Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 1 “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore” 197,270 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti 3 “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore” 3,900 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore”. 40,210 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore” 246,000 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore” 405,000 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
130,000 Qeverisja Vendore Tropojë Ankand i shpallur

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data