Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4312 42,854 318,747,865,880 31,293 245,510,622,169 244,997,550,846

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 3 Blerje fruta, perime 2,328,650 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 4 Blerje mish dhe nënprodukte të tij 2,143,600 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Materiale Elektrike per vitin 2022 1,189,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Loti I : Mbikëqyrje e objektit "Përmirësim i infrastrukturës kryesisht në zona informale që janë në proçes legalizimi (Ndërtim i linjës KUZ-së në lagjen 5 Maji, rruga "Arif Dardha" dhe rruga "Xhaferr Belegu" 385,028 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Loti II : Mbikëqyrje e objektit "Rikonstruksion i shkollës mesme "Kostandin Kristoforidhi (rikonstruksion + shtesë anësore 4-kat dhe palestër" 1,308,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Loti III : Mbikëqyrje e objektit "Rikonstruksion në objekte arsimore" 149,560 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Loti IV : Mbikëqyrje e objektit "Rikonstruksion, shtesë 4-kat dhe palestër, Shkolla Artistike "Onufri (e mesme e bashkuar)" 1,666,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Loti V : Mbikëqyrje e objektit “Shpenzime mirëmbajtje godinash për QEA” 97,700 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vorë Rindertimi i Shkolles 9-Vjecare Picar (Programi i Rindertimit) 137,930,944 Lidhur Kontrata “ZDRAVO” shpk & “ARENA MK” shpk 137,820,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rrugët Zallmner - Frutikulturë 43,278,185 Njoftuar Fituesi LIQENI VII SHA 40,736,700.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Rimorkiator, viti 2022 6,166,000 Njoftuar Fituesi Dritan Xheka 5,680,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksioni i terrenit sportiv në shkollën 9 vjecare “Fshat Rinia”njësia administrative Katund i Ri ,Durrës,si një kontribut i përbashkët midis bashkisë Durrës dhe World Vision Albania 8,361,120 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 6,436,424.00
Qeverisja Vendore Vlorë "NSHP, SINJALISTIKA" 2,499,329 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 2,470,500.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikostruksion i rrugës"Kadri Ruko",fshati Strum, 520ml (b=4m asfalt+0.5kunetë+1.5m trotuar" 7,170,454 Njoftuar Fituesi HEKO KONSTRUKSION SHPK 5,376,588.00
Qeverisja Vendore Divjakë Ndërtim palestre e mbuluar dhe rikonstruksion i Shkollës së Mesme të Bashkuar, Çermë Sektor, Njësia Administrative Tërbuf, Bashkia Divjakë 62,880,190 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Eskavator Krahegjate 33,330,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronesi ose të përbashkëta në ndertesa (pallate), në qytetin Rrëshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirditë (Programi i Rindertimit) 192,851,638 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier “Blerje kancelari dhe letër” 4,897,139 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Pjese kembimi + Riparim sherbime mjeteve 1,577,200 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi Rrugët (Rr. “Hamburg” + Rr. “Ylberi”+ Rr. “Usaid”) 49,988,913 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 36,807,129.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje automjete per pastrim(2 kamionçina veteshkarkuese, dhe nje autovinçme kosh) 5,000,000 Njoftuar Fituesi Lorenc Deda 4,902,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Ndertim Trotuari dhe ndriçimi rrugor ne segmentin Rotondo - Gjykata Puke 1,792,989 Njoftuar Fituesi DRINI-1 SHPK 1,754,607.00
Qeverisja Vendore Selenicë blerje materiale hidraulike 3,200,000 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 3,173,850.00
Qeverisja Vendore Selenicë Riparim rruge me rere bituminoze 1,500,000 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 1,488,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Rikonstruksion i palestres shkolla e mesme "Asim Zeneli" dhe shkolla "Drita" 73,079,408 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Permiresimi i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 28,291,720 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i Terminalit Verior të Transportit Publik, Tiranë 820,177,697 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Ushqime 27,326,475 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje nafte 6,666,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Belsh “Fuqizimi i ofertes turistike me anë të zgjidhjeve ekologjike, blerje mjete lundruese ” 3,427,748 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data