Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4597 46,400 358,462,617,900 34,128 283,791,977,683 277,728,850,807

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti II: Supervizim „Sistemim asfaltim rruge fshati Omaraj“ 183,634 Lidhur Kontrata LENI-ING 154,063.00
Qeverisja Vendore Dibër Ndertim i rrjetit te kanalizimeve te ujerave te zeza KUZ fshatrat Gjorice e siperme dhe Gjorice e poshtme Njesia administrative Gjorice 249,066,402 Lidhur Kontrata “VIANTE KONSTRUKSION” sh.p.k & “LIS KONSTRUKSION” sh.p.k, 239,999,922.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje karburanti për automjetet 5,605,723 Rishpallje me Njoftim Fituesi KASTRATI 5,485,691.00
Qeverisja Vendore Patos Ndërtim i Kuartallit të ri në Varrezat e Qytetit 5,657,870 Lidhur Kontrata VELLEZERIT KUKA 4,868,673.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti III: Supervizim „Sistemim Asfaltim Rruga Drekaj“ 141,137 Lidhur Kontrata LENI-ING 117,963.00
Qeverisja Vendore Korçë Meremetimi i Institucioneve Arsimore 24,083,333 Lidhur Kontrata “Ndregjoni” shpk &“Valona Konstruksion” shpk 23,620,075.00
Qeverisja Vendore Korçë Asfalto beton e bitum per sperkatje 25,000,000 Njoftuar Fituesi BI-SERVIS 20,949,280.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje materiale ndertimi dhe pllaka betoni 4,115,633 Lidhur Kontrata RRODHE- CONSTRUCTION SHPK 3,700,050.00
Qeverisja Vendore Dropull Materiale për ndiçimin publik të Bashkisë për vitin 2023 1,400,650 Lidhur Kontrata ERVIN LUZI 1,296,400.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Ndertim mur mbajtes Goraj 3,231,034 Lidhur Kontrata “Boris 2019”sh.p.k &”Ndërtuesi 2014” 3,119,700.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim asfaltim rruge fshati Omaraj 9,784,193 Lidhur Kontrata ALB - KONSTRUKSION 9,371,272.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje materiale elektrike per mirembajtjen e rrjetit ekzistues 4,750,000 Lidhur Kontrata Adenis Kastrati 4,384,380.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti I: Supervizim „Sistemim asfaltim rruga "Degezim i rruges Koplik-Razem" 322,211 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 273,066.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti IV: Supervizim „Ndertim mur mbajtes Goraj“ 83,361 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 76,414.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje materiale per mirembajtjen e kopshteve, shkollave dhe cerdheve ne Bashkinë Fier 31,343,583 Njoftuar Fituesi M U R A T I SHPK 27,913,790.00
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim ura 4,166,194 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 4,146,165.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Materiale Ndertimi 5,465,824 Njoftuar Fituesi BAMASA-BROLI 4,687,500.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga "Selim Gjyrezi"’ 4,674,347 Njoftuar Fituesi KADIA SHPK 4,340,502.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale marangozi 14,583,310 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit 7,787,929 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Mbikqyrje e objektit “Rehabilitim i Lumit të Çërravës” 308,279 Njoftuar Fituesi M.A.G PARTNERS 239,326.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Emergjencës Civile, rikonstruksion rruge me mur mbajtës në zonën e Bërzhitës 3,785,523 Lidhur Kontrata “SINDER AB” shpk & “DGH-TIRANA” shpk & “REJ” shpk 3,711,477.00
Qeverisja Vendore Durrës Shërbimi i printimit dhe fotopjimit 5,975,666 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 4,715,000.00
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion i rrugës Idustriale ,kryqëzimi ku bashkohet me rrugën “Franc Nopce" 10,322,909 Lidhur Kontrata K.M.K 7,186,750.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti I: Blerje Gazoil 10 PPM ULSD 4,954,880 Lidhur Kontrata GORA 2004 4,954,880.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti II: Blerje Benzinë Premium Unl 10 PPM 1,324,600 Lidhur Kontrata GORA 2004 1,324,600.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sherbime konsulence topografike per investime ne kanale dhe rruge 1,574,167 Lidhur Kontrata ANGERBA 1,435,618.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje kancelari 1,100,000 Lidhur Kontrata MARKETING & DISTRIBUTION 926,151.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje dru zjarri e pellet për QEA 39,996,000 Lidhur Kontrata Gjergj Buça 39,889,800.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje, Rehabilitimi i zones qe preket nga zgjerimi territorial i varrezave te Qytetit te Durresit 1,728,000 Lidhur Kontrata “HYDRO-ENG CONSULTING” sh.p.k 1,591,680.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data