Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4923 49,756 396,148,115,761 36,799 312,950,921,935 305,658,048,107

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim, asfaltim i rrugeve te brendshme Kosmac 45,833,333 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 45,310,506.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje artikuj kancelarie 1,355,833 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 1,151,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Sinjalistika horizontale dhe vertikale 1,654,633 Lidhur Kontrata R. S. & M 1,500,620.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje kosha metalik per mbetjet per nevojat e Agjensise e Sherbimeve Komunale 3,333,333 Lidhur Kontrata ARTEO 2018 3,157,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pajisje kompjuterike dhe aksesorë për Inspektoratin e Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë 4,083,333 Njoftuar Fituesi XPERT SYSTEMS 2,280,400.00
Qeverisja Vendore Vorë Shërbime (Vajë,Filtra,Goma Etj) dhe Riparime për Mjetet e Mzsh 1,083,333 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 812,550.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Pjesë këmbimi goma dhe bateri” (furnizim-vendosje) 2,008,500 Njoftuar Fituesi Blerim Ajdinaj 1,862,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje veshje pune 1,995,500 Njoftuar Fituesi BLERINA SADIKU  1,972,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale te imta 5,128,900 Njoftuar Fituesi BLERINA SADIKU  5,081,500.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje siguracionesh për mjetet e shoqërisë TPL dhe KASKO 9,994,647 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,469,979.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje materiale hidraulike për mirëmbajtjen e rrjetit të ujit të pijshëm dhe të ujrave të zeza 15,918,732 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Shpenzime per materiale hidraulike 1,131,690 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Materiale per mirembatjen e godinave arsimore 3,111,854 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Blerje mjeti per Mzsh-ne, Bashkia Diber 2024 1,983,335 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Tepelenë Rikonstruksion të lerave në Bashkinë Tepelenë 3,798,093 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Rikonstruksion vija vaditese fshati Fierze (vada e Bobit) 2,499,725 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Rikonstruksion vija vaditese e lagjes Mejdan, Fshati Kryezi 2,750,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim blloku që kufizohet nga rrugët “Mihal Grameno”, “Todi Shkurti” dhe “Zonja Curre 93,670,219 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Meremetimi i Institucioneve Arsimore 24,083,301 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrata 1-Loti 1: ”Blerje Benzinë pa plumb” Lidhur Kontrata KASTRATI
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje çakëll makinerie (1-100mm) për rrugët urbane të Bashkisë Divjakë 15,214,863 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 11,375,210.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje binderi për shtrimin e rrugëve urbane, Bashkia Divjakë 63,709,480 Njoftuar Fituesi BI-SERVIS 50,944,204.00
Qeverisja Vendore Librazhd Sistemim asfaltim i rrugës së fshatit Librazhd-Katund faza e I-rë ,Njësia Administrative Qendër ,Bashkia Librazhd 75,000,000 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION sh.p.k & ASI - 2A CO sh.p.k 59,238,031.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete per inerte 33,200,000 Njoftuar Fituesi LIGUS SHPK 28,480,000.00
Qeverisja Vendore Poliçan Blerje pajisje mobilare arsimi baze 2,305,766 Lidhur Kontrata ERALD 2,165,200.00
Qeverisja Vendore Roskovec Sinjalistika rrugore nëpër shkolla 1,665,520 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,506,590.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje pako ushqimore per familjet ne nevoje 1,583,624 Njoftuar Fituesi 3 - SH 1,206,051.00
Qeverisja Vendore Shijak Rikonstruksion i rruges ne Fshatin Karrec, Nj.A.Maminas 31,064,499 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi i bllokut te tregu Çam 121,092,298 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Rrjeti shperndares i furnizimit me uje dhe te KUZ te zones se Fruti Kultures, Valias i Vjetër, Bashkia Kamëz 508,336,290 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data