Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4923 49,754 396,064,282,429 36,798 312,819,233,602 305,532,781,262

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Hartimi i planit të Mbarështimit të ekonomive pyjore (pjesëve ekonomike) “Vorë”, “Vërri” në pronësi të Bashkisë Tiranë 2,844,030 Njoftuar Fituesi DEJA 2,782,373.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje uniforma dhe veshje për punonjësit e MZSH 3,600,000 Njoftuar Fituesi BLERINA SADIKU  2,700,005.00
Qeverisja Vendore Korçë Mbikëqyrja e punëve të objektit "Rikonstruksioni i skemave të furnizimit me ujë për fshatrat Kuç i Zi dhe Belorta, Bashkia Korçë 1,563,818 Njoftuar Fituesi XH & MILER 1,453,390.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete didaktike 4,868,800 Njoftuar Fituesi AN&RA 4,794,610.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje asfalt mikser dhe bitum për spërkatje 8,327,980 Njoftuar Fituesi Vashtemia SHPK 6,298,860.00
Qeverisja Vendore Elbasan Implementim i sherbimit te fiskalizimit dhe mirembajtje vjetore 5,166,667 Njoftuar Fituesi KREATX 3,875,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime për mirëmbajtjen me asfalt të rrugëve në Njësitë Adm, Bashkia Korçë 16,338,216 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Furnizimi me ujë i fshatit Rreth Kale, Njësia Administrative Muhur 61,996,857 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Klos Rikonstruksion i Shkollës 9-vjeçare "Gurrë e Madhe" Gurrë, Bashkia Klos 47,825,664 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje bileta Avioni Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Blerje automjete per nevoja te Bashkise Shijak 6,400,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje kontenierë për mbeturina 14,583,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Loti 1 Veshje, uniforma policia (Policia Bashkiake) 977,533 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Loti 2 Uniforma pune(Drejtoria e Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpetimit) 924,250 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Loti 3 Blerje uniforma(Drejtoria e Pyjeve dhe Kullotave) 622,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Loti 4 Veshje uniforma,punonjesit e parkimit me pagese 126,083 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kuçovë Vendosje pllaka trotuari e bordura betoni në lagjen Tafil Skëndo” 1,862,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Aparate Reader për leximin e Ujëmatësave 4,900,000 Lidhur Kontrata BNT ELECTRONIC'S 2,996,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Mbikqyrja e punimeve për objektin “Rikualifikimi urban i bllokut kufizuar nga rrugët “Sami Frashëri”- “Pjetër Bogdani”- “Andon Zako Çajupi” dhe Moskat” 499,011 Lidhur Kontrata “FTA Studio” & “ZENIT&CO” shpk 435,626.00
Qeverisja Vendore Dibër Blerje vegla pune per sherbimet publike per vitin 2024 3,592,354 Njoftuar Fituesi LIS KONSTRUKSION 3,555,251.00
Qeverisja Vendore Librazhd Sistemim asfaltim i rrugës se fshatit Vehcan ,faza e I-re Njesia Administrative Hotolisht ,Bashkia Librazhd 77,600,000 Njoftuar Fituesi L.T.E CONSTRUCTION 61,211,143.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje mjete teknologjike 11,646,666 Rishpallje me Njoftim Fituesi RRODHE- CONSTRUCTION SHPK 11,580,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Furnizim Vendosje, pajisje ndriçimi publik 8,193,900 Njoftuar Fituesi “Vëllezërit Agalliu 20” sha 6,954,675.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale hidraulike 24,170,770 Njoftuar Fituesi Sahora sh.p.k 22,720,000.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje Mjet Kamion 2,495,000 Njoftuar Fituesi FLED Shpk & KOLOSEU Shpk 2,420,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pajisje kompjuterike 1,554,360 Njoftuar Fituesi ATOM 1,165,770.00
Qeverisja Vendore Vlorë SEKTORI NSHP, RIPARIME AUTOMJETESH, BATERI, GOMA 2,916,667 Njoftuar Fituesi ANDI HAMO 2,816,700.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Hekur ,Sektori i Varrezave 1,587,267 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Sherbim ne lartesi me vinc (kosh te trupezuar) per ngritje personash 9,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Blerje fare bari 333,333 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data