Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4923 49,755 396,130,949,096 36,799 312,950,921,935 305,658,048,107

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Sherbim ne lartesi me vinc (kosh te trupezuar) per ngritje personash 9,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Blerje fare bari 333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: Blerje fara lulesh 312,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrje Punimesh për objektin “Rrjeti shpërndares i furnizimit me ujë dhe të KUZ të zonës së Frutikulturës , Valias i Ri Kamëz. 5,368,013 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Çimento, Sektori i Varrezave 3,674,340 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje hipoklorit natriumi dhe kalciumi 1,751,750 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Avolzhime elektromotorri/transformatori 2,000,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Mirembajtje kanale vaditese ne Njesite Administrative 4,036,900 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje ndriçues me gjithë krahë per ASHPU-ne dhe ASHPR-ne 2,914,810 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Mirembajtje e Sistemit të Taksave dhe Tarifave Vendore, TAIS 2,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Prrenjas Loti 1 Shpenzime për lyerje mermetime ambientesh në varësi të Bashkisë Prrenjas 1,666,550 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Prrenjas Loti 2 Dizinfektim ambientesh të institucioneve në varësi të Bashkisë Prrenjas 416,640 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Blerje materiale per nderhyrje ne rruge, trotuare, ura dhe objekte te tjera per vitin 2024 2,083,258 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Blerje Matesa Mekanik Uji dhe Aksesor 11,969,970 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim asfaltim rrugë viti 2024 62,498,281 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Shkodra qyteti europian I sportit. (Shpenzime për bileta avioni) – (Madrid - Tirane – Madrid, Genoa - Tirane – Genoa, Zagreb - Tirane – Zagreb) Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dropull Rikonstruksion zyrat në njësinë Administrative Sofratikë 2,518,210 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstruksion sistemim asfaltimi i rruges se Ish Ndermarrjes se Grumbullimit Faza II. 6,250,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Sistemim asfaltim i rrugës së fshatit Pesjakë 10,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim urban i bllokut që kufizohet nga rrugët Shefqet Kuka,rruga Xhemal Braja, dhe rruga Sulejman Kalaja 103,624,221 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim shkollës 9 vjecare Pjetër Budi 374,036,989 Njoftuar Fituesi PEPA GROUP 252,227,046.00
Qeverisja Vendore Pogradec Mirembajtje Kanali Ujites Leshnice 2,260,800 Lidhur Kontrata INFINIT SHPK 1,776,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike 159,965,350 Njoftuar Fituesi “BLERIMI” shpk & “RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN” shpk & “C O L O M B O” shpk ” 110,322,764.00
Qeverisja Vendore Korçë Ndërtim ujësjellësi për fshatin Poloskë dhe Kuç, Bashkia Devoll 87,699,294 Njoftuar Fituesi NIEM SHPK 67,036,536.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 1 Blerje buke 2,066,640 Njoftuar Fituesi 4 S 1,609,500.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 2 Blerje fruta, perime 5,779,980 Njoftuar Fituesi 4 S 5,324,400.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 3 Blerje mish dhe nenprodukte te tij 3,924,000 Njoftuar Fituesi 4 S 3,405,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 4 Blerje qumesht dhe nenprodukte te tij 7,543,513 Njoftuar Fituesi 4 S 6,318,010.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 5 Blerje ushqime koloniale 4,002,532 Shpallur Procedura 4 S 3,172,130.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim, asfaltim i rrugeve te brendshme Kosmac 45,833,333 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 45,310,506.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data