Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4923 49,762 396,265,714,996 36,799 312,950,921,935 305,658,048,107

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Automjet Vinc Kulle 3,600,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Dezinfektante, Sektori i Pastrimit 2,082,080 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje kimikate dhe reagente 8,046,059 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim shkolla e Mesme e Bashkuar Krrabë 182,858,472 Njoftuar Fituesi LIS KONSTRUKSION 121,157,081.00
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim objekte infrastrukturore 4,041,914 Lidhur Kontrata VILDEV - CO SHPK 3,555,800.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rindërtim i shkollës ‘Hysen Xheka’ - Karbunarë 66,231,286 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 45,000,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksioni i Qendrës Shëndetësore Bubullimë 31,613,183 Lidhur Kontrata “ I.C.C GROUP ” shpk & “VISCONS GROUP” shpk 21,711,234.00
Qeverisja Vendore Durrës Vendosje Monitor LED në Bashkinë Durrës 2,407,700 Njoftuar Fituesi FREDI ELECTRONIC 2,348,600.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Loti 1 :Studim projektim për objektin “Punime ndërtimi për shtesë ambjentesh në shkollën e mesme Dilaver Nezha Qukës Shkumbin” 2,552,028 Njoftuar Fituesi ZENIT & CO” & “ZETA KONSULT 2,168,994.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime Materiale si klor acid, flokulent, Algacid.” 6,976,833 Njoftuar Fituesi Albania Distribution Chem 4,812,700.00
Qeverisja Vendore Dibër Blerje bulmeti 611,000 Njoftuar Fituesi Shemsi Ngota 60,500.00
Qeverisja Vendore Sarandë Mirëmbajtja dhe riparimi i elektropompave të Stacioneve të pompimit të Shoqërisë Rajonale U.K. Sarandë 12,656,525 Njoftuar Fituesi A.91 12,121,748.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për dekorin e vitit 2024 2,498,770 Njoftuar Fituesi “Elton Fejzulla” PF 2,489,736.00
Qeverisja Vendore Tiranë Marrje me qera e mjeteve të transportit 2024-2026 32,036,972 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Pogradec Materiale per sherbimin e varrimit 1,331,731 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje fije metalike dhe rula 2,722,575 Njoftuar Fituesi Sahora sh.p.k 2,590,000.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Blerje paisje mobilerie per shkollat e arsimit bazë dhe të mesëm 3,263,297 Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 2,022,770.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Karburant 1,166,600 Njoftuar Fituesi "GEGA CENTER GKG" 1,164,086.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rrugeve rurale dhe veprave te artit te Bashkise Librazhd 9,995,062 Njoftuar Fituesi ”Grein-T“ sh.p.k & Viante Konstruction 9,499,231.00
Qeverisja Vendore Librazhd Hartim plan mbareshtimi Kuturman 2,452,195 Njoftuar Fituesi CEKANI SHPK 1,950,956.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje skene 1,829,680 Njoftuar Fituesi FREDI ELECTRONIC 1,738,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Dhenie me qira te siperfaqeve nga fondi kullosor me konkurim publik ne pronesi te Bashkise Devoll, Zona Kadastrale 1202, Numri i Pasurise 1878 e cila ben pjese ne Ekonomine Kullosore “Bilisht” ne pronesi te Bashkise Devoll.
Qellimi i dhenies me qira te fondit kullosor me konkurim publik ne pronesi te Bashkise Devoll, Zona Kadastrale 1202, Numri i Pasurise 1878 e cila ben pjese ne Ekonomine Kullosore “Bilisht” ne pronesi te Bashkise Devoll e llojit “Kullote” me siperfaqe 30.05 ha ështe dhenia ne perdorim per zhvillimin ekonomik me destinacion per ndertim teleferik pasagjeresh ose linje te tensionit, Aerogjeneratore dhe Fotovoltaike etj.
Njoftuar Fituesi TRUST SOLAR SHPK 176000 leke /ha/ ne vit
Qeverisja Vendore Kamëz Rrethim me kangjella te Bulevardi “Nënë Tereza” 14,637,699 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Furnizimi me ujë i fshatit Vakuf, Njësia Administrative Kastriot 56,246,445 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje materiale elektrike per ASHPU-ne + ASHPR-ne 4,061,185 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Klos Blerje automjetesh motorrike për shërbime në rrugë 8,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale kancelarie për nevojat e bashkisë 5,525,308 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje pajisje mobilerie arsimi baze 2,653,956 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Poliçan Pastrimi i Kanali Vadites Vodice, Njesia Administrative Vertop,Bashkia Polican" 2,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje biletë udhëtimi Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data