Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4806 48,137 374,593,954,311 35,632 301,050,421,913 295,381,754,228

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lezhë Punime për riparimin e defektit të tubacionit të furnizimit me ujë të pijshëm Bargjanë -Rrëshen, Bashkia Mirditë 4,000,000 Lidhur Kontrata A. N. K. 3,886,545.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale kompjuterike 3,477,567 Lidhur Kontrata RIKON-AL 3,110,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Avolxhim elektromotorresh dhe riparim pompash 49,579,700 Lidhur Kontrata ELEKTROINVEST 46,175,400.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Rikonstruksion i rrugës “Muhamet Kadia” 1,666,664 Rishpallje me Njoftim Fituesi RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN 1,583,335.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje kompjutera ,fotokopje ,printera 1,233,333 Lidhur Kontrata Blueprint Technologies 1,073,000.00
Qeverisja Vendore Berat Ndërtim i rrugës pranë Vala Park Berat 15,003,838 Lidhur Kontrata RRODHE- CONSTRUCTION SHPK 11,370,710.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje automjet teknologjik per mbetjet urbane,Bashkia Puke 5,652,259 Lidhur Kontrata TIRES-R “sh.p.k” 4,030,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje materiale pastrimi dhe dezinfektimi 3,570,595 Rishpallje me Lidhje Kontrate EURO MEGA 2010 1,691,175.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim Rrugët "Ahtisari+Vaqarr+Vllazërimi " 51,908,453 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 45,555,854.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Reagentë dhe Pajisje Laboratori 12,770,000 Lidhur Kontrata ALBUJI 10,368,300.00
Qeverisja Vendore Korçë Organizim klubet e ICT në shkolla 3,972,000 Lidhur Kontrata MAKE WITH ICT 3,870,000.00
Qeverisja Vendore Gramsh Sistemim asfaltim i lagjes "Xhile Liçi'' Bashkia Gramsh 7,500,000 Lidhur Kontrata TOTILA SHPK 7,277,300.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje reagente pajisje laboratori dhe impianti 7,901,168 Lidhur Kontrata “MEDFAU” Shpk 5,475,450.00
Qeverisja Vendore Elbasan Investime ne fondin pyjor 10,829,896 Lidhur Kontrata “PISHA” sh.p.k 10,440,442.00
Qeverisja Vendore Elbasan Mbikqyrja e punimeve në: Investime në fushat sportive (Impjanti i vaditjes dhe drenazhit, në fushën e kompleksit "Shefqet Lamçja dhe rikonstruksioni i terreneve sportive të shkollës së bashkuar Shushicë 255,166 Lidhur Kontrata NET-GROUP 212,219.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kancelari dhe tonera 6,643,640 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 2,170,117.00
Qeverisja Vendore Durrës Përforcim terreni nga rrëshqitja në zonën NJ.A Nr. 2 Nr. 4 Ishëm 6,655,937 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 4,618,119.00
Qeverisja Vendore Vlorë Shpenzime per ngrohje ( dru zjarri, pelet ) 3,750,000 Lidhur Kontrata Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 3,344,000.00
Qeverisja Vendore Vorë Servis dhe Shërbime Bazë (Vajë,Filtra,Goma Etj) për Automjete, Foristradë,Kamion,Fadromë,Eskavator 4,583,333 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 4,237,800.00
Qeverisja Vendore Dropull Studim Projektim: “Rikonstruksioni i rruges Gline – Vrahogoranxi; Rikonstruksion rruga Vrisera – Pepel”. 2,500,000 Lidhur Kontrata ZENIT & CO” & “ZETA KONSULT 2,229,941.00
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje makine (fadrome) 4,516,666 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 4,299,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Aparate Reader për leximin e Ujëmatësave 4,900,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje veshje të ndryshme pune për UKT sh.a 9,999,829 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Përmiresimi i sistemit të faturimit dhe sigurisë, moduleve të taksave, leximeve dhe pagesave me palët e treta, mirëmbajtje dhe monitorim i sigurisë së sistemit dhe moduleve 144,333,300 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje pluhur hipoklorit kalciumi’ 4,980,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për proçesin e fiskalizimit për faturat 6,932,677 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim Objekt Shërbimi, Sistem Vaditës dhe rrethim tek Piste e Vrapit në Pmlat 35,459,428 Lidhur Kontrata “ASI-2A CO” sh.p.k & “2Z KONSTRUKSION” sh.p.k 27,001,270.00
Qeverisja Vendore Tiranë Pyllëzime me Akacie 28,333,333 Lidhur Kontrata TRADE AND CONSTRUCTION GROUP Shpk 27,894,830.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i rrugës dhe sheshit të varrezave të reja, Himarë 25,000,000 Lidhur Kontrata “IMPLEX” shpk&“KOLA INVEST " shpk 23,881,141.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikualifikim urban bllok pallatesh, blv. Skenderbeg - rruga Jezuiteve 15,090,659 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 10,807,800.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data