Open Procurement Albania

“Zgjerimi i rrugës Elbasan- Qafë Thanë, (Faza 1)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Zgjerimi i rrugës Elbasan- Qafë Thanë, (Faza 1)”
Nr. Reference REF-42845-09-21-2022
Vlera / Fondi Limit 2 499 999 989,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 24-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1.ALB - STAR
2. 2 T
3. ALB-BUILDING
4. A. N. K.
5. BOE 4 A-M & G.P.G. COMPANY
6. "GENER 2"
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB-BUILDING SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 183 763 746,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2620516495
  Data e lidhjes se kontrates 05-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. 2 T, per arsye:
  -nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST , konkretisht;
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.5 “Operatori ekonomik, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë edhe stafin mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë),
  -Stafi i kërkuar në pikën 2.3.5 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.”Stafi i vetdeklaruar nga Operatori është i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.8 “Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST .
  • Makineritë e mësipërme nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara ne procedura te shpallura fitues”
  -Operatori nuk ka plotësuar numrin e mjeteve dhe makinerive të kërkuara.

  2. A. N. K, per arsye:
  -nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST , konkretisht;
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta të Kualifikimit sipas pikes 2.3.1 a,b ”Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme” .Operatori nuk ka arritur të paraqesë dokuemntat që vërtetojnë punën e ngjashme.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.5 “Operatori ekonomik, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë edhe stafin mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë).
  -Stafi i kërkuar në pikën 2.3.5 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.”Operatori nuk ka plotesuar numrin e stafit të kërkuar në DST. -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.8 “Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST .
  • Makineritë e mësipërme nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara ne procedura te shpallura fitues”.
  Operatori nuk ka plotësuar numrin e mjeteve dhe makinerive të kërkuara

  3.BOE 4 A-M & G.P.G. COMPANY, per arsye:
  -nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST.
  - Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta të Kualifikimit sipas pikes 2.3.1 a,b ”Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme” BOE nuk plotëson punën e ngjashme sipas kërkesës në DST.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.5 “Operatori ekonomik, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë edhe stafin mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë),
  -Stafi i kërkuar në pikën 2.3.5 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.”Stafi i vetdeklaruar nga BOE është i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.8 “Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST.
  • Makineritë e mësipërme nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara ne procedura te shpallura fitues.Mjetet dhe pajisjet e vetdeklaruara nga BOE janë të angazhuara në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.

  4. "GENER 2" , per arsye:
  -nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST, me konkretisht:
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.5 “Operatori ekonomik, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë edhe stafin mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë).
  -Stafi i kërkuar në pikën 2.3.5 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.”Stafi i vetdeklaruar nga Operatori është i angazhuar në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.8 “Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST.
  • Makineritë e mësipërme nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara ne procedura te shpallura fitues.Mjetet dhe pajisjet e vetdeklaruara nga Operatori janë të angazhuara në kontrata të tjera, apo te deklaruara në procedura të shpallura fituese.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 170 datë 12 Dhjetor 2022
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim "
  Raporti Gjeologjik
  Topografia
  Raporti Topografik
  Grafiku i Punimeve
  Planimetria
  Specifikime te punimeve
  Raporti Konstruktiv

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data