Open Procurement Albania

Emergjencë, shembja në aksin Qafë Dushk - Sevaster, km 8.5

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Emergjencë, shembja në aksin Qafë Dushk - Sevaster, km 8.5
Nr. Reference REF-59999-02-22-2023
Vlera / Fondi Limit 22 392 646,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 10-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. BOE “ERAL CONSTRUCTION COMPANY” SHPK & “DENIS-05 SHPK”
2. “ASI - 2A CO”
3. “Rrugë Sinjalistikë Mirëmbajtje dhe Hidro Company” & “ DESARET COMPANY” SHPK
4. “CURRI ” sh.p.k
5. BOE “BALILI CONSTRUKSION” Sh.p.k & “IDEAL CONSTRUCTION AND PROJECTION (I.C.P)” sh.p.k & “P.C.S COMPANY” Sh.p.k & HYDRO - ENG CONSULTING” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK - DENIS-05 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 17 940 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-04-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 21528000
  Data e lidhjes se kontrates 16-05-2023
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“Rrugë Sinjalistikë Mirëmbajtje dhe Hidro Company” & “ DESARET COMPANY” SHPK , per arsye:
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.1 Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme.
  Nga operatori ekonomik konkretisht “Desaret Comany” shpk nuk është paraqitur punë e ngjashme me objektin që prokurohet, si rezutat nuk plotësohet përqindja pjesëmarrëse e secilit në këtë bashkim operatorësh.

  2.“CURRI” sh.p.k, per arsye:
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.9 Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST.
  - Nga Operatori Ekonomik në deklaratën e paraqitur për disponimin e mjeteve / pajisjeve / makinerive të nevojshme për realizimin e këtij objekti disa nga makineritë janë të deklaruara në një objekt tjetër në proces ndërtimi pranë Autoritetit Kontraktor. Bazuar në Dokumentet Standarde të Tenderit dhe në Deklaratën e Operatorit *makineritë e Operatorit nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara në procedura të shpallura fitues”.

  3.“Balili Construksion & P.C.S Company & Ideal Construction and Projection & Hydro Eng Consulting” sh.p.k, per arsye:
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.9 Operatori ekonomik pjesëmarrës për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST.
  - Nga Operatorët Ekonomikë në deklaratat e paraqitura për disponimin e mjeteve / pajisjeve / nuk janë paraqitur të gjitha makineritë e nevojshme për realizimin e këtij objekti sipas kërkesave të përcaktuara në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 45 datë 22 Maj 2023
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data