Open Procurement Albania

“Supervizion punimesh Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve rrugore në akset e Rajonit Jugor, Loti 3 (2023)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Supervizion punimesh Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve rrugore në akset e Rajonit Jugor, Loti 3 (2023)”
Nr. Reference REF-67699-04-28-2023
Vlera / Fondi Limit 1 625 693,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 02-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 12-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës:
1. A V E CONSULTING
2. “INFRATECH”
3.“SPHAERA”

Kanë qenë pjesëmarrës në fazat e tjera të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. A V E CONSULTING, me vlerë 1,425,315 Lekë pa TVSH.
2. “INFRATECH”, me vlerë 1,495,700 Lekë pa TVSH.
3.“SPHAERA”, me vlerë 1,425,000 Lekë pa TVSH.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A V E CONSULTING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 425 315,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1710378
  Data e lidhjes se kontrates 14-07-2023
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. INFRATECH, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.3, pasi nuk ka deklaruar disponimin e personelit kryesor ne formularin permbledhes te vetedeklarimit.
  -Nuk disponon stafin e nevojshem per realizimin e kesaj kontrate, pasi nje pjese e stafit teknik te deklaruar per kete procedure eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter te shpallur fituese me Autoritetin Rrugor Shqiptar.

  2. SPHAERA, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.3, pasi nuk ka deklaruar disponimin e personelit kryesor ne formularin permbledhes te vetedeklarimit.
  -Nuk disponon stafin e nevojshem per realizimin e kesaj kontrate, pasi nje pjese e stafit teknik te deklaruar per kete procedure eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter te shpallur fituese me Autoritetin Rrugor Shqiptar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A V E CONSULTING viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A V E CONSULTING viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A V E CONSULTING viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A V E CONSULTING viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 64 datë 24 Korrik 2023
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data