Open Procurement Albania

Nderhyrje emergjence ne km 5+500 dhe km 13+000, rehabilitimi i argjinaturave te Perroit te Thate ne segmentin Dedaj-Boge

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Nderhyrje emergjence ne km 5+500 dhe km 13+000, rehabilitimi i argjinaturave te Perroit te Thate ne segmentin Dedaj-Boge
Nr. Reference REF-74160-07-04-2023
Vlera / Fondi Limit 77 993 531,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 05-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-07-2023
Data e mbajtjes se tenderit 20-07-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. “STERKAJ”
2. BOE “S I R E T A 2F & ARB & TRANS-2010”
3. BOE “CURRI & XHENGO SHPK”
4. BOE “ Rroku GUEST & C O L O M B O & DEHA 2010”
5. BOE “NIKA & PEPA GROUP”
6. “JUBICA”
7. BOE “BE - IS SH.P.K & ERGI”
8. BOE “ EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI & ABI CONS”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI" - “ABI CONS” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 64 452 491,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-08-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 77342989
  Data e lidhjes se kontrates 20-09-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. STERKAJ, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion te sakte dhe te plote per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te percaktuara ne DST, konkretisht: -Nuk ka deklaruar stafin kryesor ne licence dhe kush do jete stafi mbeshtetes 2. BOE S I R E T A 2F dhe ARB TRANS 2010, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar stafin kryesor ne licence dhe kush do jete stafi mbeshtetes
  -Nuk disponon te gjitha mjetet e kerkuar sipas pikes 2.3.8 te kritereve teknike ne DST

  3. BOE CURRI dhe XHENGO SHPK, per arsye:
  -Nuk disponon te gjitha mjetet e kerkuar sipas pikes 2.3.8 te kritereve teknike ne DST

  4. BOE Rroku GUEST; C O L O M B O DEHA 2010, per arsye:
  -Mjetet e deklaruara nga operatori rezultojne te jene te angazhuara ne nje kontrate tjeter me ARRSH

  5. BOE NIKA dhe PEPA GROUP, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.1, pasi nuk ka paraqitur deshmi per pervojen e meparshme te ngjashme.
  - Nuk disponon ing Gjeolog dhe ing.mjedisi
  - Nuk permbush piken 2.3.5 pasi ing i ndertimit i deklaruar nuk eshte profili transport

  6. BOE BE IS SH.P.K dhe ERGI, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.5, pasi Stafi i deklaruar ne kete procedure eshte i angazhuar ne kontrate tjeter me ARRSH
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit sipas pikes 2.3.8, pasi mjetet e deklaruara nga operatori rezultojne te jene te angazhuara ne nje kontrate tjeter me ARRSH
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 82 datë 2 Tetor 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Horografia
  Profilet Terthore
  Tombino
  Grafiku i Punimeve

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data