Open Procurement Albania

Sistemim asfaltim rruga Qafa e Buallit - Martanesh

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Sistemim asfaltim rruga Qafa e Buallit - Martanesh
Procedura e prokurimit është e parashikuar në Buxhetin e Shtetit për vitin 2023 (Shkresa e MIE nr. 5846/8 datë10.10.2023)
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-83560-10-12-2023
Vlera / Fondi Limit 1 086 171 104,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 13-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 15-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “SALILLARI”
2. BOE “BE - IS SH.P.K & VELLEZERIT HYSA & ERGI”
3. BOE “PE - VLA – KU & BIBA-X”
4. BOE “Austria STRABAG AG & TREMA ENGINEERING 2”
5. BOE “ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO-IMPEX General Construcion & EVEREST”
6. BOE “G.P.G. COMPANY & SENKA”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “BE - IS SH.P.K - VELLEZERIT HYSA - ERGI”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 947 590 308,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-12-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1137108369
  Data e lidhjes se kontrates 28-12-2023
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. SALILLARI, per arsye:
  -Nuk permbush kerkesat per kualifikim te percaktuara, pasi oferta ekonomike e paraqitur eshte anomalisht e ulet.

  2. BOE PE VLA KU dhe BIBAX, per arsye:
  -Nuk ploteson kriteret e kualifikimit sipas DST, pasi nuk ploteson piken 2.3.8

  3. BOE G.P.G. COMPANY dhe SENKA, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.5, pasi stafi i deklaruar eshte i angazhuar ne kontrata te tjera.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Ne formularin e njoftimit te fituesit paraprak nuk jane shenuar piket e operatoreve ekonomik te meposhtem:
  1. BOE “PE - VLA – KU & BIBA-X”
  2. BOE “G.P.G. COMPANY & SENKA”
  3. “SALILLARI”
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “BE - IS SH.P.K viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “BE - IS SH.P.K viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “BE - IS SH.P.K viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “BE - IS SH.P.K viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI” viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI” viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI” viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI” viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 1 datë 8 Janar 2024
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Profilet Terthore
  Llogaritje e Shtresave Rrugore
  Horografia
  Raporti Gjeologjik
  Raporti Teknik
  Formulari i Njoftimit te Fituesit (perfundimtar)

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data