Open Procurement Albania

Minikontrata 1-Supervizion “Mirëmbajtje Tuneli i Krrabës (2023-2027)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Minikontrata 1-Supervizion “Mirëmbajtje Tuneli i Krrabës (2023-2027)”
Nr. Reference REF-69718-05-18-2023 (Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 05-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. A & E ENGINEERING sh.p.k
2. C.E.C GROUP
Operator Ekonomik Kontraktues
 • C.E.C GROUP SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 20-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 11689920
  Data e lidhjes se kontrates 01-02-2024
  Kohezgjatja e kontrates 48 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skaulifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 8 datë 12 Shkurt 2024

  Më datë 24.07.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa e operatorit ekonomik “A & E Engineering” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi mbi vlerësimin me pikë të propozimeve teknike të paraqitura nga operatori ekonomik “A & E Engineering” SHPK.

  Më datë 20.09.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim të ankimuesit, dokumentacionin e paraqitur nga autoriteti, pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “A&E Engineering” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të rivlerësojë operatorët ekonomikë pjesëmarrës në procedurën e prokurimit, referuar konstatimeve të këtij vendimi.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C GROUP SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C GROUP SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C GROUP SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C GROUP SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Autoriteti Rrugor Shqiptar REF-69718-05-18-2023 (Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data