Open Procurement Albania

Zgjerimi i rrugës Elbasan - Qafë Thanë (Faza VII)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Zgjerimi i rrugës Elbasan - Qafë Thanë (Faza VII)
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-99894-04-02-2024
Vlera / Fondi Limit 2 472 508 964,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. BOE “RSM COMPANY” & “DESARET COMPANY” & “AURORA KONSTRUKSION”
2. BOE “G.P.G. COMPANY” & “VEGA” & “NG STRUCTURES”
3. “A. N. K.”
4. “ALBAVIA”
5. "ALB-BUILDING”
6. “FUSHA”
7. “ALB - STAR”
8. BOE “BAMI HOLDING” & “CURRI” & “BE - IS SH.P.K”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A. N. K.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 298 698 519,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE “RSM COMPANY” & “DESARET COMPANY” & “AURORA KONSTRUKSION”, per arsye:
  -Nuk ka permushur kriterin 2.3.1, pasi punet e paraqitur te realizuar gjate pesё viteve të fundit, nuk e kap vlerën sipas kriterit.
  -Nuk ka permushur piken 2.3.4, pasi stafi i paraqitur nga bashkimi i operatoreve nuk eshte ne perputhje me perqindjen e percaktuar ne kontraten e bashkepunimint
  -Nuk ka permushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter

  2. BOE “G.P.G. COMPANY” & “VEGA” & “NG STRUCTURES”, per arsye:
  -Nuk ka permushur 2.3.4, pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka permushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter

  3. “ALBAVIA”, per arsye:
  -Nuk ka permushur 2.3.4, pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka permushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter

  4. “FUSHA” , per arsye:
  -Nuk ka permushur 2.3.4, pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka permushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter

  5. BOE “BAMI HOLDING” & “CURRI” & “BE - IS SH.P.K”, per arsye:
  -Nuk ka permushur 2.3.4, pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka permushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Studim Topografik
  Raporti Gjeologjik
  Detaje Sinjalistike
  Profile Gjatesore
  Profile TIP
  Detaje Gjeogride
  Profile Terthore
  Grafiku i Punimeve
  Horografia
  Detaje Muri Graviteti
  Detaje Kunete
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data