Open Procurement Albania

Rikonstruksion i rrugës së vjetër Kombinat - Ndroq - Plepa, Loti 1

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i rrugës së vjetër Kombinat - Ndroq - Plepa, Loti 1
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-99889-04-02-2024
Vlera / Fondi Limit 754 965 352,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 21
Operatore Konkurues 1. BOE “BIBA-X” & “L.T.E CONSTRUCTION” & “K.M.K” & “Caushi M”
2. BOE “S.M.O.UNION” & “SMO VATAKSI”
3. BOE “ULZA” & “ALMO KONSTRUKSION” & “PEPA GROUP”
4. BOE “LIQENI VII” & “VARAKU E” & “KTHELLA”
5. BOE “S I R E T A 2F” & “LIS KONSTRUKSION”
6. BOE “ARIFAJ” & “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI”
7. BOE “RSM COMPANY” & “DESARET COMPANY” & “AURORA KONSTRUKSION”
8. “BAMI HOLDING”
9. BOE “COMPANY RIVIERA 2008” & “BAJRAMI N.” & “AGRI CONSTRUCTION”
10. BOE “BE - IS SH.P.K” & “CURRI”
11. BOE “NDERTIMI shpk” & “ELMAZAJ KONSTRUKSION” & “NDREGJONI”
12. “ERAL CONSTRUCTION COMPANY”
13. BOE “"SHKELQIMI 07"” & “GRAND KONSTRUKSION M”
14. BOE “ALB TIEFBAU” & “MELA.”
15. “KUPA”
16. BOE “Austria STRABAG AG” & “TREMA ENGINEERING 2”
17. “PE - VLA - KU”
18. “ALBAVIA”
19. “A. N. K.”
20. BOE “A.L-ASFALT” & “HTM” & “MF INVEST GROUP”
21. “COBIAL”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ARIFAJ” - “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 567 751 800,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE “BIBA-X” & “L.T.E CONSTRUCTION” & “K.M.K” & “Caushi M”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme

  2. BOE “S.M.O.UNION” & “SMO VATAKSI”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme

  3. BOE “ULZA” & “ALMO KONSTRUKSION” & “PEPA GROUP”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  -Ka deklaruar stafin mbështetës, por është i angazhuar në një kontratë tjeter

  4. BOE “LIQENI VII” & “VARAKU E” & “KTHELLA”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  5. BOE “S I R E T A 2F” & “LIS KONSTRUKSION”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme

  6. BOE “RSM COMPANY” & “DESARET COMPANY” & “AURORA KONSTRUKSION” , per arsye:
  -Nuk përmbushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetdeklaruara në shtojcën 8, janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 “stafin mbeshtetes” pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8, është i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  7. “BAMI HOLDING”, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara në shtojcën 8, janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 “stafin mbeshtetes” pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8, është i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  8. BOE “COMPANY RIVIERA 2008” & “BAJRAMI N.” & “AGRI CONSTRUCTION”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme

  9. BOE “BE - IS SH.P.K” & “CURRI” per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara në shtojcën 8, janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 “stafin mbeshtetes” pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8, është i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  10. “ERAL CONSTRUCTION COMPANY”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur vërtetim nga administrata tatimore, për xhiron vjetore për vitet financiare 2021, 2022, 2023 ku vlera e xhiros për të paktën një nga vitet e periudhës së kërkuar duhet të jetë jo më e vogël se vlera e fondit limit.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.1 Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.2/2 Personelin kryesor, drejtues teknik në licencën e shoqërisë
  Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.4 Operatori ekonomik për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë edhe stafin mbështetës
  11. BOE “"SHKELQIMI 07"” & “GRAND KONSTRUKSION M”, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara në shtojcën 8, janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 “stafin mbeshtetes” pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8, është i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  12. “KUPA”, per arsye:
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.2/2 Personelin kryesor, drejtues teknik në licencën e shoqërisë
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.4 Operatori ekonomik për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë edhe stafin mbështetës
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.7 Operatori ekonomik pjesëmarrës për realizimin e kontratës, duhet të disponojë, mjetet dhe pajisjet
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.2/1 Kategoritë e kerkuara të licencës profesionale të shoqërisë

  13. BOE “A.L-ASFALT” & “HTM” & “MF INVEST GROUP”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme

  14. BOE “A.L-ASFALT” & “HTM” & “MF INVEST GROUP”, per arsye:
  -Ka deklaruar Stafin, por nuk është në përputhje me përqindjen e përcaktuar në kontratën e bashkëpunimit

  15. “ALBAVIA”, per arsye:
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.6 “Drejtuesin Teknik të punimeve” pasi drejtuesi teknik i punimeve i deklaruar, është i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara në shtojcën 8, janë të angazhuarane nje kontrate tjeter
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARIFAJ” viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARIFAJ” viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARIFAJ” viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARIFAJ” viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Planimetria e Rruges
  Profile Gjatesore
  Profile Terthore
  Grafiku i Punimeve
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data