Open Procurement Albania

Zgjerimi i superstradës Tiranë - Durrës (Faza I)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Zgjerimi i superstradës Tiranë - Durrës (Faza I)
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-99896-04-02-2024
Vlera / Fondi Limit 1 666 081 794,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. “FUSHA” SHPK
2. BOE “BAMI HOLDING” SHPK & “CURRI” SHPK
3. “A. N. K.” SHPK
4. “SALILLARI” SHPK
5. BOE “ARIFAJ” SHPK & “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI” & “XHAST” SHPK
6. BOE “G. P. G. COMPANY” SHPK & “VEGA” SHPK & “NG STRUCTURES” SHPK
7. BOE “ELMAZAJ KONSTRUKSION” SHPK & “NDERTIMI” SHPK & “NDREGJONI” SHPK
8. “GECI” SHPK
9. BOE “RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK
10. BOE “ALB TIEFBAU” SHPK & “COMPANY RIVIERA 2008” SHPK & “BAJRAMI N.” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Bami SHPK - CURRI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 378 484 856,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1.BOE“RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK, per arsye:
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.4 “stafin mbështetës”, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuar ne nje kontrate tjeter.

  2. BOE “ALB TIEFBAU” SHPK & “COMPANY RIVIERA 2008” SHPK & “BAJRAMI N.” SHPK,, per arsye:
  -Ka paraqitur puna te ngjashme e realizuar gjatë pesё viteve të fundit, por nuk e plotëson vlerën sipas përqindjes pjesëmarrëse në kontratën e bashkëpunimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Studimi Topografik
  Seksionet Terthore
  Vleresimi i Ndikimit ne Mjedis
  Raporti i Studimit dhe Llogaritja e Shtresave Rrugore
  Raporti Hidrologjik
  Raporti i Llogaritjes- Ura e Lanes
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Grafiku i Punimeve
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data