Open Procurement Albania

Zgjerimi i rrugës Elbasan - Qafë Thanë (Faza V)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Zgjerimi i rrugës Elbasan - Qafë Thanë (Faza V)
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-99901-04-02-2024
Vlera / Fondi Limit 2 493 781 944,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “GJOKA KONSTRUKSION” SH.A
2. BOE “BAMI HOLDING” SHPK & “CURRI” SHPK & “BE - IS” SH.P.K
3. “ALB - STAR” SHPK
4. “2 T” SHPK
5. BOE “RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GJOKA KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 467 961 433,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1.BOE“RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK, per arsye:
  -Eshte mbështetur për punën e ngjashme në operatorë të tjerë ekonomikë, të cilët nuk plotësojnë të gjithë elementet e përcaktuar në nenin 90 “Mbështetje në kapacitetet e subjekteve të tjera” të VKM-së Nr. 285, datë 19.05.2021,
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kërkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter.
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.4 “stafin mbështetës”, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuarne nje kontrate tjeter.

  2.BOE“BAMI HOLDING” SHPK & “CURRI” SHPK & “BE - IS” SH.P.K, per arsye:
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kërkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter.
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.4 “stafin mbështetpasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuar ne nje kontrate tjeter.

  3.“ALB - STAR” SHPK, per arsye:
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kërkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter.
  -Nuk përmbush kriterin 2.3.4 “stafin mbështetpasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuar ne nje kontrate tjeter.

  4.“2T” SHPK, per arsye:
  -Eshtë në kushtet e përjashtimit nga Agjencia e Prokurimit Publik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Profile Gjatesore
  Profile TIP
  Profile Terthore
  Planimetria e Spostimeve te Linjave
  Planimetria e Sinjalistikes
  Pershkrimi Gjeologo-Litologjik
  Grafiku i Punimeve
  Detaje Gjeogride
  Plan Piketimi
  Planimetria e Kullimit
  Raporti Hidrologjik
  Profili Gjeologjik
  Detaje Kunete
  Horografia
  Topografia
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data