Open Procurement Albania

Zgjerimi i rrugës Elbasan- Qafë- Thanë (Faza VI)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Zgjerimi i rrugës Elbasan- Qafë- Thanë (Faza VI)
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-99897-04-02-2024
Vlera / Fondi Limit 2 488 938 322,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “A. N. K.”
2.“ALB - STAR”
3. “GJOKA KONSTRUKSION”
4. “ALB-BUILDING”
5. BOE “BAMI HOLDING” SHPK & “CURRI” SHPK & “BE - IS SH.P.K”
6. BOE “RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB-STAR
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 347 709 428,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK, per arsye:
  -Nuk permbush piken 2.3.4, pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk permbush kriterin 2.3.7 pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter

  2. “BAMI HOLDING” SHPK & “CURRI” SHPK & “BE - IS SH.P.K”, per arsye:
  -Nuk permbush piken 2.3.4, pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk permbush kriterin 2.3.7 pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter

  3. “GJOKA KONSTRUKSION” SHPK, per arsye:
  -Ka paraqitur ofertën ekonomike mbi fondin limit

  4. “A. N. K.”, per arsye:
  -Nuk permbush piken 2.3.4, pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk permbush kriterin 2.3.7 pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Raporti Hidrologjik
  Detaje Sinjalistike
  Planimetria e Sinjalistikes
  Plani i Piketimit
  Topografia
  Grafiku i Punimeve
  Raporti Topografik
  Profile Terthore
  Profile TIP
  Profili Gjeologjik
  Profile Gjatesore
  Horografia
  Vepra Arti
  Specifikime Teknike, Anekse
  Pershkrimi Gjeologo-Litologjik
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data