Open Procurement Albania

Zgjerimi i superstradës Tiranë - Durrës (Faza II)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Zgjerimi i superstradës Tiranë - Durrës (Faza II)
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-00030-04-03-2024
Vlera / Fondi Limit 1 666 528 125,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. BOE “ARIFAJ” & “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI” & “XHAST SHPK”
2. BOE “RSM COMPANY” & “DESARET COMPANY” & “AURORA KONSTRUKSION”
3. BOE “ALB TIEFBAU” & “COMPANY RIVIERA 2008” & “BAJRAMI N”
4. BOE “ELMAZAJ KONSTRUKSION” & “NDERTIMI shpk” & “NDREGJONI”
5. BOE “G.P.G. COMPANY” & “VEGA” & “NG STRUCTURES”
6. “A. N. K.”
7. ALB-BUILDING
8. BOE “BAMI HOLDING” & “CURRI”
9. “GECI”
10. “FUSHA”
11. “2T”
12. “SALILLARI”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ELMAZAJ KONSTRUKSION” - “NDERTIMI shpk” - “NDREGJONI”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 489 116 232,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE “ARIFAJ” & “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI” & “XHAST SHPK”, per arsye:
  -Nuk ka permbushur piken 2.3.4 “Stafi mbeshtetes” , pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka permbushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter

  2. BOE “RSM COMPANY” & “AURORA KONSTRUKSION” & “DESARET COMPANY”, per arsye:
  -Eshte mbështetur per punën e ngjashme ne dy operatore te tjerë ekonomik te cilët nuk plotësojnë te gjithë elementet e përcaktuar ne nenin 90
  -Nuk ka permbushur piken 2.3.4 “Stafi mbeshtetes” , pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -“Aurora Konstruksion” nuk permbush kriterin 2.3.1, pasi punet e paraqitur te realizuar gjate pesё viteve të fundit, nuk e kap vlerën sipas kriterit.
  -“DESARET COMPANY” nuk permbush kriterin 2.3.1, pasi punet e paraqitur te realizuar gjate pesё viteve të fundit, nuk e kap vlerën sipas kriterit.
  -Nuk ka permbushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter

  3. BOE “ALB TIEFBAU” & “COMPANY RIVIERA 2008” & “BAJRAMI N”, per arsye:
  -Nuk ka permbushur kriterin 2.3.1 per “Punen e ngjashme”.

  4. BOE “BAMI HOLDING” & “CURRI”, per arsye:
  -Nuk ka permbushur piken 2.3.4 “Stafi mbeshtetes” , pasi stafi i vetdeklaruar ne shtojcen 8 , eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka permbushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter

  5. “2T” , per arsye:
  -Nuk ka permbushur kriterin 2.3.1 per “Punen e ngjashme”.
  -Nuk ka permbushur kriterin 2.3.7 “ Mjetet dhe pajisjet e kerkuara” pasi, mjetet e vetdeklaruara ne shtojcen 8, jane te angazhuara ne nje kontrate tjeter
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NDREGJONI” viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NDREGJONI” viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NDREGJONI” viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NDREGJONI” viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Vleresimi i Ndikimit ne Mjedis
  Raporti Llogarites i Mureve
  Raporti i Studimit Topografik
  Metodologji Ndertimi
  Raporti i Shpronesimeve
  Projekti
  Planimetria e Murit Mbajtes
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data