Open Procurement Albania

Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 2

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 2
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-00018-04-03-2024
Vlera / Fondi Limit 2 257 611 208,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. “FUSHA”
2. “ALBAVIA” SHPK
3. “GENER 2”
4. “ALB-BUILDING”
5. BOE “G. P. G. COMPANY” SHPK & “VEGA” SHPK & “NG STRUCTURES” SHPK
6. BOE “BAMI HOLDING” SHPK & “CURRI” SHPK & “BE - IS SH.P.K”
7. BOE “COBIAL” & “BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD”
8. BOE “RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “COBIAL” - “BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 978 873 373,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE “RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK, per arsye:
  -Eshtre mbështetur për punën e ngjashme në operatorë , të cilët nuk plotësojnë të gjithë elementet e përcaktuar në nenin 90
  -Ka deklaruar stafin, por nuk është në përputhje me përqindjen e përcaktuar në kontratën e bashkëpunimit
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 stafin mbështetës, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  2. BOE “BAMI HOLDING” SHPK & “CURRI” SHPK & “BE - IS SH.P.K, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  3. BOE “G. P. G. COMPANY” SHPK & “VEGA” SHPK & “NG STRUCTURES” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 stafin mbështetës, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuar ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  4. “FUSHA”, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  5. “ALBAVIA” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Raporti i Shpronesimeve
  Metodologjia e Punimeve
  Grafiku i Punimeve
  Profile Gjatesore
  Profile Terthore TIP
  Raporti Paraprak i ndikimit ne Mjedis
  Detajet e Sinjalistikes
  Profile TIP
  Raport Topografik
  Detaje Tombino
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data