Open Procurement Albania

Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 1

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 1
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-00048-04-03-2024
Vlera / Fondi Limit 1 906 685 712,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. “FUSHA” LLC
2. BOE “BAMI HOLDING” SHPK & “CURRI” SHPK
3. “ALBAVIA” SHPK
4. BOE “ALKO IMPEX CONSTRUCTION” SHPK & “ALKO-IMPEX General Construcion” SHPK & “2 A Group” SHPK
5. BOE “Austria STRABAG AG” & “TREMA ENGINEERING 2” SHPK
6. BOE “G. P. G. COMPANY” SHPK & “VEGA” SHPK & “NG STRUCTURES” SHPK
7. BOE “ELMAZAJ KONSTRUKSION” SHPK & “NDERTIMI” SHPK & “NDREGJONI” SHPK
8. “GENER 2” SHPK
9. BOE “RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK
10. BOE “AGBES CONSTRUKSION” SHPK & “BALILI KONSTRUKSION” SHPK & “ARTI” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “G. P. G. COMPANY” SHPK - “VEGA” SHPK - “NG STRUCTURES” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 693 011 650,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. “BAMI HOLDING” SHPK & “CURRI” SHPK,per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kërkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur 2.3.4 “stafin mbështetës”, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  2. ALBAVIA” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 “stafin mbështetës”, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuarne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.6, pasi drejtuesi teknik i punimeve i deklaruar është i angazhuarne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kërkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuarane nje kontrate tjeter

  3. BOE “ELMAZAJ KONSTRUKSION” SHPK & “NDERTIMI” SHPK & “NDREGJONI” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 “stafin mbështetës”, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuarne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kërkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuarane nje kontrate tjeter

  4. BOE “RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 “stafin mbështetës”, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuarne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kërkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuarane nje kontrate tjeter

  5. Degë e shoqërisë së huaj “STRABAG AG” & “TREMA ENGINEERING 2” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka permbushur piken 2.3.2./1 licenca profesionale pasi sipas kontrates se bashkepunimit dhe ndarjes se punimeve operatori “Austria STRABAG AG” nuk disponon piken e licences NP-12
  -Nuk ka permbushur 2.3.2./2 , pasi Stafi i paraqitur nuk eshte ne perputhje me perqindjen e percaktuar ne kontraten e bashkepunimin
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kërkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara nga “Austria STRABAG AG“ në shtojcën 8 janë të angazhuarane nje kontrate tjeter

  6. BOE “AGBES CONSTRUKSION” SHPK & “BALILI KONSTRUKSION” SHPK & “ARTI” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 “stafin mbështetës”, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuarne nje kontrate tjeter
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kërkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuarane nje kontrate tjeter

  7. BOE “ALKO IMPEX CONSTRUCTION” SHPK & “ALKO-IMPEX General Construcion” SHPK & “2 A Group” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paarqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “G. P. G. COMPANY” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “G. P. G. COMPANY” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “G. P. G. COMPANY” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “G. P. G. COMPANY” SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NG STRUCTURES” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NG STRUCTURES” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NG STRUCTURES” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NG STRUCTURES” SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Raporti i Shpronesimeve
  Metodologjia e Ndertimit
  Grafiku i Punimeve
  Horografia
  Raporti Gjeologjik
  Planimetria
  Raporti Topografik
  Prerja terthore
  Raporti Hidroteknik
  Planimetria e Sinjalistikes
  Profil Gjatesor
  Profil Terthor
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data