Open Procurement Albania

Zgjerimi i rrugës së Ksamilit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Zgjerimi i rrugës së Ksamilit
Burimi i financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-00039-04-03-2024
Vlera / Fondi Limit 1 666 361 655,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. BOE “Austria STRABAG AG” & “TREMA ENGINEERING 2”
2. BOE “AGBES CONSTRUKSION” SHPK & “BALILI KONSTRUKSION” SHPK & “ARTI” SHPK
3. “ALBAVIA” SHPK
4. “2 T” SHPK
5. BOE “ARIFAJ” SHPK & “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI” & “XHAST” SHPK
6. BOE “G. P. G. COMPANY” SHPK & “VEGA” SHPK & “NG STRUCTURES” SHPK
7. BOE “ELMAZAJ KONSTRUKSION” SHPK & “NDERTIMI” SHPK & “NDREGJONI” SHPK
8. BOE “COBIAL” & “BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD”
9. BOE “RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK
10. BOE “ALB TIEFBAU” SHPK & “COMPANY RIVIERA 2008” SHPK & “BAJRAMI N.” SHPK & “AGRI CONSTRUCTION” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “AGBES CONSTRUKSION” SHPK - “BALILI KONSTRUKSION” SHPK - “ARTI” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 429 316 245,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE “RSM Company” SHPK & “AURORA CONSTRUKSION” SHPK & “DESARET COMPANY” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.4 stafin mbështetës, pasi stafi i deklaruar në shtojcën 8 është i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter
  2. BOE “ALB TIEFBAU” SHPK & “COMPANY RIVIERA 2008” SHPK & “BAJRAMI N.” SHPK & “AGRI CONSTRUCTION”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  3. BOE “Austria STRABAG AG & TREMA ENGINEERING 2, per arsye:
  -Stafi i paraqitur nga bashkimi i operatoreve nuk eshte ne perputhje me perqindjen e percaktuar ne kontraten e bashkepunimin
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  4. “2 T , per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  5. BOE “ELMAZAJ KONSTRUKSION” SHPK & “NDERTIMI” SHPK & “NDREGJONI” SHPK, per arsye:
  -Stafi i paraqitur nga bashkimi i operatoreve nuk eshte ne perputhje me perqindjen e percaktuar ne kontraten e bashkepunimin
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  6. BOE “ARIFAJ” SHPK & “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI” & “XHAST” SHPK, per arsye:
  -Stafi i paraqitur nga bashkimi i operatoreve nuk eshte ne perputhje me perqindjen e percaktuar ne kontraten e bashkepunimin
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  7. “ALBAVIA” SHPK per arsye:
  -Stafi i paraqitur nga bashkimi i operatoreve nuk eshte ne perputhje me perqindjen e percaktuar ne kontraten e bashkepunimin
  -Nuk ka përmbushur kriterin 2.3.7 “Mjetet dhe pajisjet e kerkuara”, pasi mjetet e vetëdeklaruara në shtojcën 8 janë të angazhuara ne nje kontrate tjeter

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “AGBES CONSTRUKSION” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “AGBES CONSTRUKSION” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “AGBES CONSTRUKSION” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “AGBES CONSTRUKSION” SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “BALILI KONSTRUKSION” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “BALILI KONSTRUKSION” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “BALILI KONSTRUKSION” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “BALILI KONSTRUKSION” SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Horografia
  Grafiku i Punimeve
  Planimetria e Pilave Rezerve
  Gjeometria e Pilave
  Raporti Konstruktiv
  Raporti Gjeologjik
  Topografia
  Raporti Topografik
  Tombino TIP
  Planimetria e Sinjalistikes
  Planimetria KUSH
  Profil Gjatesor
  Profil TIP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data