Open Procurement Albania

Supervizion punimesh Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 1

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion punimesh Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 1
Nr. Reference REF-00744-04-09-2024
Vlera / Fondi Limit 15 178 524,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 11-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-04-2024
Data e mbajtjes se tenderit 29-04-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 21
Operatore Konkurues 1. BOE “ZETAKONSULT” SHPK & ZENIT&CO” SHPK
2. BOE “SPHAERA” SHPK & “MAGNA CHARTA” SHPK
3. “S &L STUDIO” SHPK
4. “TAULANT” SHPK
5. “TOWER” SHPK
6. BOE “NET-GROUP” SHPK & “UNITEC-STUDIO” SHPK
7. BOE “P.C.S.COMPANY” SHPK & “STUDIO-REBUS” SHPK
8. BOE “HTS COMPANY” SHPK & “ARENA MK” SHPK
9. BOE “Engineering Consulting Group” SHPK & “A V E CONSULTING ” SHPK
10. INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM “IKN”
11. “M.A.K Studio” SHPK
12. BOE “MCE” SHPK & “STATENG” SHPK
13. BOE “HYDRO-ENG CONSULTING ” SHPK & “INVICTUS” SHPK & “ANGERBA”
14. “G B Civil Engineering” SHPK
15. “A & E ENGINEERING sh.p.k”
16. “INFRATECH” SHPK & “E MAR 21” SHPK
17. “C.E.C GROUP” SHPK
18. “NOVATECH STUDIO” SHPK
19. “ERALD-G” SHPK
20. “CIVIL CONS” SHPK
21. BOE “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” SHPK & “ARABEL - STUDIO”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MCE - STATENG” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 964 242,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. “A & E ENGINEERING sh.p.k, per arsye:
  -Ka ofertuar nen vlerën minimale të lejuar

  2. “M.A.K Studio” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion të plotë dhe të saktë për të dëshmuar plotësimin e të gjithë kritereve të kërkuara në DST

  3. BOE “NET-GROUP” SHPK & “UNITEC-STUDIO” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion të plotë dhe të saktë për të dëshmuar plotësimin e të gjithë kritereve të kërkuara në DST

  4. “G B Civil Engineering” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion të plotë dhe të saktë për të dëshmuar plotësimin e të gjithë kritereve të kërkuara në DST

  5. BOE “Engineering Consulting Group” SHPK & “A V E CONSULTING” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion të plotë dhe të saktë për të dëshmuar plotësimin e të gjithë kritereve të kërkuara në DST

  6. “S & L STUDIO” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paarqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  7. BOE “INFRATECH” & “EMAR 21” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paarqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  8. BOE “SPHAERA” SHPK & “MAGNA CHARTA” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paarqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  9. “NOVATECH STUDIO” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paarqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  10. “ZETAKONSULT” SHPK & “ZENIT&CO” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paarqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data