Open Procurement Albania

Supervizion punimesh Zgjerimi i rrugës Elbasan - Qafë Thanë (Faza VI)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion punimesh Zgjerimi i rrugës Elbasan - Qafë Thanë (Faza VI)
Nr. Reference REF-00808-04-09-2024
Vlera / Fondi Limit 24 990 133,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 11-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-04-2024
Data e mbajtjes se tenderit 29-04-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 21
Operatore Konkurues 1. “ZENIT&CO” SHPK 2. BOE “SPHAERA” SHPK & “MAGNA CHARTA” SHPK
3. “S &L STUDIO” SHPK
4. “TAULANT” SHPK
5. “TOWER” SHPK
6. BOE “NET-GROUP” SHPK & “UNITEC-STUDIO” SHPK
7. “GR ALBANIA” SHPK
8. BOE “HTS COMPANY” SHPK & “ARENA MK” SHPK
9. BOE “Engineering Consulting Group” SHPK & “A V E CONSULTING ” SHPK
10. “InfraKonsult” SHPK
11. BOE “MCE” SHPK & “STATENG” SHPK
12. BOE “HYDRO-ENG CONSULTING ” SHPK & “INVICTUS” SHPK & “ANGERBA”
13. “G B Civil Engineering” SHPK
14. “A & E ENGINEERING” sh.p.k
15. “INFRATECH” SHPK
16. “C.E.C GROUP” SHPK
17. BOE “NOVATECH STUDIO” SHPK & “PROJECT DALUZ 2019” SHPK
18. BOE “CIVIL CONS” SHPK
19. BOE “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” SHPK & “ARABEL - STUDIO”
20. “ERALD-G” SHPK
21. BOE “SEED CONSULTING” SHPK & “DERBI-E” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfraKonsult SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 23 361 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. “GR ALBANIA”, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte nen vleren e lejuar

  2. “A & E Engineering”sh.p.k, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte nen vleren e lejuar

  3. BOE “NOVATECH STUDIO” SHPK & “PROJECT DALUZ 2019” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme
  -Nuk ka paraqitur vërtetim për xhiron vjetore për vitet financiare 2021, 2022, 2023

  4. BOE “NET-GROUP” SHPK & “UNITEC-STUDIO” SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm mbikëqyrës

  5. “TAULANT” sh.p.k,per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm mbikëqyrës

  6. BOE “Engineering Consulting Group & AVE Consulting”,per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm mbikëqyrës

  7. BOE “SEED CONSULTING & DERBI E” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  8. “MCE & STATENG” sh.p.k, per arsye:
  -Ka ndërhyrje në ofertë në kundërshtim me VKM Nr.285, datë 19.05.2021

  9. BOE “SPHAERA & MAGNA CHARTA”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  10. “S & L Studio” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm mbikëqyrës

  11. “G B Civil Engineering, per arsye:
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm mbikëqyrës

  12. BOE “HTS COMPANY & ARENA MK” sh.p.k, per arsye:
  -Ka ndërhyrje në ofertë në kundërshtim me VKM Nr.285, datë 19.05.2021
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data