Open Procurement Albania

Supervizion punimesh Zgjerimi i rrugës së Ksamilit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion punimesh Zgjerimi i rrugës së Ksamilit
Nr. Reference REF-01293-04-15-2024
Vlera / Fondi Limit 15 232 176,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 03-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 21
Operatore Konkurues 1. BOE “ZETAKONSULT” SHPK & ZENIT&CO” SHPK
2. BOE “SPHAERA” SHPK & “MAGNA CHARTA” SHPK
3. “S &L STUDIO” SHPK
4. “TAULANT” SHPK
5. “TOWER” SHPK
6. BOE “NET-GROUP” SHPK & “UNITEC-STUDIO” SHPK
7. BOE “HTS COMPANY” SHPK & “ARENA MK” SHPK
8. “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM “IKN”
9. “InfraKonsult” SHPK
10. BOE “MCE” SHPK & “STATENG” SHPK
11. BOE “M.A.G PARTNERS” SHPK & “INVICTUS” SHPK
12. “G B Civil Engineering” SHPK
13. “A & E ENGINEERING” sh.p.k
14. “INFRATECH” SHPK
15. “C.E.C GROUP” SHPK
16. “NOVATECH STUDIO” SHPK
17.“CIVIL CONS” SHPK
18. “ERALD-G” SHPK
19. BOE “SEED CONSULTING” SHPK & “DERBI-E” SHPK
20. BOE “P.C.S.COMPANY” SHPK & “STUDIO-REBUS” SHPK
21.“PROJECT DALUZ 2019” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A & E Engineering SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 750 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. “PROJECT DALUZ 2019”sh.p.k, per arsye:
  -Ka fertuar poshte vleres minimale te lejuar

  2. “NOVATECH STUDIO” sh.p.k, per arsye:
  -Ka fertuar poshte vleres minimale te lejuar

  3. “NET Group & Unitec Studio” sh.p.k, per arsye:
  -Ka fertuar poshte vleres minimale te lejuar

  4. “TAULANT” sh.p.k, per arsye:
  -Ka fertuar poshte vleres minimale te lejuar

  5. PCS Company & Studio Rebus, per arsye:
  -Ka fertuar poshte vleres minimale te lejuar

  6. “S & L Studio” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm

  7. “SEED Consulting & Derbi -E”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  8. “HTS Company & Arena Mk” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm

  9. “Erald - G” sh.p.k,per arsye:
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm

  10. “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM “IKN” sh.p.k, -Nuk disponon stafin e nevojshëm

  11. “MCE & Stateng” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm

  12. “Sphaera & Magna Charta”,per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  13. BOE “ZETAKONSULT & ZENIT&CO”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme

  14. “Infra Consult”, per arsye:
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm

  15. “CEC Group”, per arsye:
  -Nuk disponon stafin e nevojshëm

  16. “G B Civil Engineering”, per arsye:
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E Engineering SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E Engineering SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E Engineering SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E Engineering SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data