Open Procurement Albania

Pėrmirėsimi i shtresave rrugore pėr rajonin 2 dhe 4.

District 12 Qarqet
Loan No
Source of Loan/Financed by:
Loan Amount by Currency
Project Title
Description of the Project
Tender object Pėrmirėsimi i shtresave rrugore pėr rajonin 2 dhe 4.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit. Per vitin 2019 fondi ne dispozicion eshte ne vleren 75,000,000 leke pa tvsh. Financimi i mėtejshėm sipas PBA-sė.
Reference No. REF-34578-08-29-2019
CPV Code
45000000-7 - Punė ndėrtimi,
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 375,000,000
Type of Contract Public Works (Framework Agreement)
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Announcement Date 30-08-2019
Opening Date for Submission of Bids 30-08-2019
Closing Date for Submission of Bids 30-09-2019
Sector
No. of Bidders 12
Bidders ALB STAR
Arifaj sh.p.k & Denis 05
2T sh.p.k & Be-IS NUIS & Varaku
Alba Konstruksion sh.p.k & Curri
Salillari
Bami
Biba-X sh.p.k & Lala shpk & Senka
Company Riviera 2008
Alko Impex General Contrucion sh.p.k & Vega sh.p.k & Arkon Studio
Fusha
Geci
Vellezerit Hysa
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ALB-STAR
 • The winning bid ALL without vat 213,722,517
  Bidder Announcement date 18-10-2019
  Contract date
  Contract Value including VAT
  Contract Milestones Due Dates 20 muaj
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janė s‘kualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “Arifaj” sh.p.k NUIS J76418907K, & Denis 05” sh.p.k, NUIS K515180298B, pasi operatoret ekonomike anetare te BOE janė kualifikuar ne vend te pare ne proceduren Permiresimi i infrastruktures rrugore ne zonat turistike te rajonit qendror dhe lehtesimi i trafikut ne zonat urbane te etj dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj.
  2. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “2T” sh.p.k, NUIS K01731001M " & Be-IS NUIS K71412003A & “Varaku” NUIS J61902509S, pasi operatoret ekonomike anetare te BOE, jane kualifikuar ne vend te pare ne proceduren “Pėrmirėsimi i infrastrukturės rrugore nė funksion tė zhvillimit tė turizmit dhe agroturizmit nė Rajonin 4”, dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj.
  3. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, "Alba Konstruksion" sh.p.k NUIS J61812013R & "Curri" sh.p.k NUIS J67902718S, eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren "Pėrmirėsimi i shtresave rrugore pėr rajonin 1 dhe 3", dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj
  4. Operatori Ekonomikė “Salillari” sh.p.k, NUIS J62903125G, pasi eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren " Rivitalizimi urban dhe permiresimi aksesit ne zonat me aktivitetet bujqesor ne rajonin 3", dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj.
  5. Operatori Ekonomik“Vellezerit Hysa” sh.p.k., NUIS K12911201C, pasi Operatori ekonomik eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren "Pėrmirėsimi i infrastrukturės rrugore nė zonat turistike te rajonit qendror dhe lehtesimi i trafikut ne zonat urbane te tij", dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj
  Cancellation reason
  Notes
  Transaction / Actual Spending Monitor treasury transaction for ALB-STAR
  Relevant published Bulletin
  Tender Announcement Nr.35 - Dt.02-09-2019
  Technical Specifications
  Technical Report
  Bill of Quantities
  Announcement of Winner
  Announcement of Contract Signing

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data