Open Procurement Albania

Consultancy services for identification and supervision of potential road safety interventions and road safety inspections.
Shërbime konsulence për identifikimin dhe mbikëqyrjen ndërhyrjeve postenciale per sigurinë rrugore dhe inspektimet e sigurisë rrugore.

Qarkun 12 Qarqet
Kredia Nr IBRD loan 8850-AL
Burimi i Kredise/Financuar nga Banka Botërore
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rrugëve Lidhëse Rajonale dhe Lokale.
Pershkrim i Projektit Projekti i Konektivitetit të Rrugëve Rajonale dhe Lokale shenjon një hap të rëndësishëm në dobi të qytetarëve. Ai parashikon impakt në rritjen potenciale të aktiviteteve bujqësore dhe turisitike duke përmirësuar aksesin në zonat e përzgjedhura, si dhe forcim të kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e aseteve të tyre rrugore.

Buxheti: 50 milionë USD.
Kohëzgjatja: 2018 – 2022
Financues: Banka Botërore
Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Fier, Korçë, Shkodër); 3 bashki (Fier, Pogradec, Shkodër)
Përfitues: 80 mijë banorë
Objektivi i Programit: Përmirësimi i aksesit në qendrat e përzgjedhura bujqësore dhe turistike dhe forcimi i kapaciteteve të bashkive për të menaxhuar asetet e tyre rrugore. Programi është ndërtuar mbi dy shtylla kryesore: reduktimin e kohës dhe kostos së udhëtimit për shkak të rrugëve më të mira dhe më të shpejta; dhe lidhja e shtuar me qendrat turistike dhe qasja e prodhuesve bujqësorë drejt tregjeve dhe qendrave agropërpunuese.
Objekti i Tenderit Consultancy services for identification and supervision of potential road safety interventions and road safety inspections.
Shërbime konsulence për identifikimin dhe mbikëqyrjen ndërhyrjeve postenciale per sigurinë rrugore dhe inspektimet e sigurisë rrugore.
Nr. Reference RLRCP/1/1.9/2018
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-03-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 19-03-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 10-04-2019
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues IRD Engineering srl
Fred engineering srl & Infrakonsult shpk
IMC Worldwide ltd with sub consultant Illyrian Consulting Engineers ltd
Roikos Engineering Consultants sa & ADT-OMEGA SA
Salfo & associates sa & Egnatia Odos sa
NTU International A/S & D&C Partners shpk
Roughton International Limited ltd
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfraKonsult
 • Fred Engineering 
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 156,400 USD
  Data e shpalljes se fituesit 10-10-2019
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 10 muaj
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Objective of the services:
  The objective of the services is the safety audit of the road segments under implementation of the RLRCP and the design preparation of a model zone with the highest safety standards. The consultant will be also entitled to supervise the proposed interventions within this assignment.

  A Consultant will be selected in accordance with the Consultants Quality and Cost-based Selection (QCBS) method set out in the Procurement Regulations.
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Njoftim për Shpallje Tenderi Nderkombetar

  Njoftim për Shpallje Fituesi Tenderi Nderkombetar

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data