Open Procurement Albania

Loti II - Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i rrugës së re përgjatë lumit Osumit si dhe ndërhyrje përmirësuese në bypassin e rrugës Antipatrea dhe rehabilitimi i rrugës lidhëse ndërmjet rrugës Shëtitorja Osumi dhe rrugës Antipatrea, Bashkia Berat”

Qarkun Berat
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti II - Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i rrugës së re përgjatë lumit Osumit si dhe ndërhyrje përmirësuese në bypassin e rrugës Antipatrea dhe rehabilitimi i rrugës lidhëse ndërmjet rrugës Shëtitorja Osumi dhe rrugës Antipatrea, Bashkia Berat”
Nr. Reference REF-40875-10-24-2019
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 1,505,832
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-10-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 05-11-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 05-11-2019
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues Gjeokonsult & Co sh.p.k.
GB Civil Engineerig sh.p.k. & A.SH. Engineering sh.p.k.
HE&SK 11 sh.p.k. & Arena MK sh.p.k.
Instituti Dekliada-Alb sh.p.k.
Taulant sh.p.k., & Tirana New Supervision sh.p.k.
KKG Project sh.p.k. & GR Albania sh.p.k.
Net – Group sh.p.k.
Instituti i Konsulences në Ndërtim sh.p.k.
A & E Engineering sh.p.k.
Archispace sh.p.k., & I T M sh.p.k.
Arabel Studio sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK
 • Tirana New Supervisor
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,331,122
  Data e shpalljes se fituesit 13-12-2019
  Data e lidhjes se kontrates 23-12-2019
  Vlera e Kontrates me TVSH 1,597,346
  Kohezgjatja e Kontrates 10 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Për tre operatorët ekonomikë me vlerë ofertë të barabartë, të cilët janë kualifikuar, është hedhur shorti për renditjen dhe shpalljen e fituesit. Në vendin e parë është renditur Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, “Taulant” sh.p.k., K61617040L & Tirana New Supervision” sh.p.k., L21311040P.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori Ekonomik “Gjeokonsult & Co” sh.p.k K91810005U, pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur Autoriteti Kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë, ”HE&SK 11” sh.p.k. L19008502B & “Arena MK” sh.p.k. L67619807Q, pasi bashkimi i operatoreve ekonomike, nuk ka përcaktuar përqindjen e pjesëmarrjes të secilit operator në marrëveshjen e bashkëpunimit.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Tirana New Supervisor
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.53 - Dt.31-12-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data