Open Procurement Albania

Loti III - Mbikqyrja e punimeve për objektin “Rikonstruksioni i rrugës Polis dhe Babje në Bashkinë Librazhd

Qarkun Elbasan
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbikqyrja e punimeve të zbatimit për Programin - Infrastruktura Vendore dhe Rajonale :
Loti III - Mbikqyrja e punimeve për objektin “Rikonstruksioni i rrugës Polis dhe Babje në Bashkinë Librazhd
Nr. Reference REF-58246-05-15-2020
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 2,558,321
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 18-05-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 18-05-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-05-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Arabel - Studio” Sh.p.k & “HMK - Consulting”
2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Archispace” Sh.p.k & “ITM” Sh.p.k
3. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “Arkimade” Sh.p.k & “Sphaera” Sh.p.k
4. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Zenit & CO” Sh.p.k, & “Derbi - E” Sh.p.k
5. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “GB Civil Engineering” & “Invictus”
6. Operatori Ekonomik “Instituti Dekliada - ALB” Sh.p.k
7. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “KKG Project” Sh.p.k, & “GR Albania” Sh.p.k,
8. Operatori Ekonomik “Net - Group”
9. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “PNI - 2001” Sh.p.k & “G&K” Sh.p.k
10. Operatori Ekonomik “Studio Services K - SA” Sh.p.k
11. Operatori Ekonomik “Taulant” Sh.p.k
12. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “Transport Highway Consulting” Sh.p.k
13. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Tower” Sh.p.k & “Dricons” Sh.p.k
14. Operatori Ekonomik “Gjeokonsult & Co”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GR Albania
 • KKG Project
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “Instituti Dekliada - ALB” Sh.p.k
  2. Bashkimi Operatorëve Ekonomikë “Archispace” Sh.p.k & “ITM” Sh.p.k
  3. “Studio Services K - SA” Sh.p.k
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Vlera e ofertuar nuk është në përputhje me VKM nr. Nr.354 datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim” dhe rekomandimin nr. 5585 Prot datë 25.07.2017 të APP-së.

  1. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “Transport Highway Consulting” Sh.p.k & “Erald - G” Sh.p.k
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.

  1. Operatori Ekonomik “Taulant” Sh.p.k :
  Nga shqyrtimi I ofertes ekonomike te OE “Taulant” sh.p.k., Komisioni i Vleresimit te Ofertave gjykon se pasi eshte shpallur fitues ne proceduren e prokurimit “Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i ITUN dhe rrjetit të kanalizimeve Valbonë” Operatori Ekonomik nuk plotëson kriterin kumulativ në staf dhe burmie njerëzore.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KKG Project viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KKG Project viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KKG Project viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KKG Project viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini Nr. 41 datë 06 Korrik 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data