Open Procurement Albania

Rikualifikimi urban pranë qendrës së qytetit Vlorë, Zona A drejtimi i kullës së Sahatit, Kulla e Sahatit dhe Sheshi i Flamurit

Qarkun Vlore
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikualifikimi urban pranë qendrës së qytetit Vlorë, Zona A drejtimi i kullës së Sahatit, Kulla e Sahatit dhe Sheshi i Flamurit

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 272,500,000 lekë pa tvsh
Nr. Reference REF-74310-10-07-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 919,315,102
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 08-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 10-11-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 10-11-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Raport Teknik
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Projekti - Sheshi kulla e Sahatit

Raporti I Vleresimit Te Ndikimit Ne Mjedis - Zona A Historike

Raporti I Vleresimit Te Ndikimit Ne Mjedis - Sheshi i Flamurit

Raporti teknik - Sheshi kulla e Sahatit

Raport teknik - Sheshi 4 Heronjte

Raport teknik - Rikonstruksioni i Objekteve

Specifikime teknike (II)

Specifikime teknike - Sheshi i Flamurit

Specifikime teknike 2 - Sheshi i Flamurit

Specifikime teknike - Sheshi 4 heronjte

Relacion Teknik

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data