Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
381 2083 10,381 169,669,803,949 7,580 126,984,561,234 114,072,795,294

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rinovimi dhe Certifikimi ISO 27001 2,800,000 Announced the Winner LEGAL CERT 2,744,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lushnje SH.A Loti 1 "Sherbim Roje Private" 6,115,905 Signed the Contract MYRTO SECURITY 6,066,122.00
Ndermarrja e Pastrim Gjelberimit e Treg Kamez Blerje peme dekorative 8,333,333 Signed the Contract Gjelbërimi 2000 SHPK 7,105,593.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lushnje SH.A Loti 2 "Shoqerim Vlerash Monetare" 1,361,894 Signed the Contract MYRTO SECURITY 1,293,864.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Berat SH.A Ndërtim i Rrjetit të Ri të Kanalizimeve të Ujërave të Zeza të Lagjes Uznovë,Rajoni Nr.3 Bashkia Berat 191,978,879 Announced Procurement
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale pastrimi dhe dezinfektimi 3,750,000 Announced the Winner FORENSIC ENGINEERING ALBANIA 3,599,220.00
ECO Tirana Sherbim gomisterie 1,115,000 Re-Proclaimed and Cancelled
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Sarandë SH.A Pastrimi i Kolektorëve të Ujërave të Ndotura në Sarandë dhe Ksamil 6,709,510 Signed the Contract ONYX SHPK 6,572,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shpenzime për proçesin e fiskalizimit për faturat 6,932,677 Signed the Contract Tetra PRO shpk 6,490,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore Blerje Lubrifikant, Sektori i Pastrimit 2,001,000 Announced the Winner TOP-OIL 1,795,000.00
Ndërmarrja e Shërbimeve Publike Kamez Blerje materiale për ndriçim publik 5,940,000 Signed the Contract “2 AS INVEST” shpk 4,505,255.00
Tirana Parking “Shërbime të Pastrimit” 19,905,710 Announced Procurement
Ndërmarrja e Shërbimeve Publike Kamez Blerje kabllo të ndryshëm elektrik 2,310,000 Signed the Contract “2 AS INVEST” shpk 1,785,165.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Minikontrata 1-Blerje materiale ndihmëse për prodhim dhe shtrim asfalti Signed the Contract “AMOS OIL” sha
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Minikontrata 1-Blerje pjese kembimi Signed the Contract Shpresa-Al SHPK
Qendra Multifunksionale Pogradec Sh.a Blerje skene 1,246,124 Re-Proclaimed and Cancelled
Qendra Balneare Peshkopi Rehabilitim,riparime dhe mirembajtje te ambjenteve te brendshme dhe te jashtme te Qendres Balneare Peshkopi. 2,070,108 Cancelled Procurement
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Marrja e sistemit ALADIN për parashikimin e motit 2,998,600 Signed the Contract “Meteorological and Hydrological Service” 2,998,500.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje pajisje printimi për KESH Qendër dhe Njësitë e Prodhimit” 15,000,000 Announced the Winner C.C.S. SHPK 13,787,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Zgjerimi dhe rikonfigurimi i sistemit aktual te operimit ATM (Skyline) per operimet Vlorë dhe hardware/konsolës 274,116,500 Announced Procurement
BERAT CITY GREEN – BCG SH.A Blerje mjete teknologjike 11,646,666 Cancelled Procurement
SH.A Administrimi i Mbetjeve Qarkut Korce Mallra , pjesë ndërrimi dhe riparime për mjetet teknologjike 2,180,000 Cancelled Procurement
Qendra Multifunksionale Pogradec sh.a Foni 1,805,555 Signed the Contract FREDI ELECTRONIC 1,497,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale bojaxhiu 34,827,900 Announced the Winner GENTIAN HORIETI 32,413,700.00
Autoriteti Portual Durres Pjesë këmbimi IT 6,737,500 Announced the Winner Microtech Computer Systems 6,524,000.00
Ndërmarrja e Shërbimeve Publike Kamez Blerje automjeti per administraten 1,900,000 Signed the Contract ALBANIA MOTOR COMPANY 1,870,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Sigurim i automjeteve 2,066,390 Signed the Contract Atlantik - Shoqeri Sigurimesh 2,030,376.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Pajisje Sigurie (Sisteme Alarmi, Sisteme Vezhg. DVR AUTO, Sisteme Vezhg, DVR/NVR 4 kamera, Sisteme Vezhg, DVR/NVR 8 kamera, Sisteme Vezhg, DVR/NVR 16 kamera, Pajisje GPS) 40,981,000 Announced Procurement
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Fier SH.A Blerje elektropompa zhytëse e panele 18,000,000 Cancelled Procurement VASAA SHPK 13,940,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce 5,106,905 Cancelled Procurement

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data