Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
317 1743 8,179 128,759,848,895 5,882 93,581,000,113 83,066,840,194

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Albanian Gas Service Company Sh.a Minikontrata 1 LOTI 1: Blerje gazoil 10 PPM Lidhur Kontrata KASTRATI
Autoriteti Portual Durrës F/V Rikonceptim i matjes smart se rrjetit Hidrik APD dhe Instalimi aksesoreve te tij 11,473,511 Lidhur Kontrata BALILI KONSTRUKSION 11,003,860.00
Sh.A Posta Shqiptare “Blerje Tonera, Bojra Printeri” 14,717,900 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,711,960.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje bitumi 139,139,000 Njoftuar Fituesi TRIOS SHA 104,354,250.00
Drejtoria e Përgjithshme e Objekteve Publike, Bashkia Tiranë Shërbim mirëmbajtje për impiantet e ngrohjes dhe rrjetet e furnizimit me ujë të pijshëm 33,333,300 Njoftuar Fituesi ONI sh.p.k & Cara sh.p.k & AERTERMIKA sh.p.k 25,683,337.00
Ndermarrja e Sherbimeve Rurale Fier Blerje tubo betoni te armuara 17,759,100 Njoftuar Fituesi Genti 001 17,598,200.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale Pastrimi dhe Dezinfektimi 3,750,000 Njoftuar Fituesi ERVIN LUZI 3,344,200.00
Drejtoria e Përgjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tiranë Sinjalistikë vertikale (Tabela, tuba e atrecatura) 22,334,717 Shpallur Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Loti 1 Blerje Gazoil 10ppm 18,604,167 Anuluar Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Loti 2 Blerje Benzine 462,500 Anuluar Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Blerje matësa uji 3,000,000 Anuluar Procedura
Sh.A Albpetrol Kolaudim dhe rimbushje (fikse zjarri) paisje MNZ 1,418,720 Lidhur Kontrata i - FIRE 1,210,480.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndërtimi i linjës së re 220 kV dopjo qark Fier – Hoxharë me përcjellës ACSR 490/65, si dhe ndërtimi i nënstacionit të ri 220/110/20 kV Hoxharë, bashkë me dy dalje linje 220 kV 1,362,518,540 Lidhur Kontrata LA - OR 1,342,103,054.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Furnizim Vendosje e qarkut të dytë të linjës 220 kV TEC Fier – Babicë – TEC Vlore 225,192,717 Lidhur Kontrata 4 A-M sh.p.k & DOKO sh.p.k 224,550,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Internet - Intranet 10,000,000 Lidhur Kontrata COMMUNICATION PROGRESS sh.p.k. & ONE ALBANIA sh.a 9,912,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Rikonstruksion i rrjetit kryesor te ujesjellesit dhe ndertim i rrjetit te brendshem te ujesjellesit ne fshatrat Kullaj, Guci, Shtoj i Ri, Shtoj i vjeter, Vinoteke dhe fshat i Ri(Pularia), Hoti i Ri, Grude e Re 35,812,546 Njoftuar Fituesi ALB - KONSTRUKSION & KARL GEGA KONSTRUKSION 27,727,030.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Furnizim dhe instalim pompash dhe pajisjesh elektro-mekanike, në Stacionet e fshatrave Vreshtas, Velitërnë, Kishnik (Podgorie), Shëngjergj, Plasë, si dhe në Stacionet Rajonale Plasë (Nj.A Pojan) dhe Bulgarec (Nj.A Libonik). 26,500,000 Shpallur Procedura
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje inerte ( stabilizant,çakull etj) për ndërhyrjet në rruge). 1,998,875 Anuluar Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje automjete (minifadroma, fadromë, kamionçina) për nevoja të shoqërisë 39,999,667 Lidhur Kontrata AZ Trading 37,980,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tiranë “Pajisje dhe pjesë rezervë për mirëmbajtjen e agregatëve e pajisjeve të centralit HEC Fierzë”. 60,000,000 Lidhur Kontrata A&E sh.p.k & DIVITECH sh.p.k 59,470,700.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Ndërtim dhe Rehabilitm KUN-je me shkarkim në rrugen Kallmet, Laknas 2,689,746 Lidhur Kontrata KUPA SHPK 2,363,150.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje P/N dhe shpenzime mirëmbajtje për sistemet e navigimit DVOR, DME, ILS prodhim Selex 34,000,000 Lidhur Kontrata A.E. DISTRIBUTION 33,963,820.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Loti I Diesel 197,906,500 Lidhur Kontrata KASTRATI 197,906,500.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Loti II Benzine 1,949,500 Lidhur Kontrata KASTRATI 1,949,500.00
Termocentrali Vlore sh.a Strukture per funizimin e autoboteve me gazoil 1,950,000 Lidhur Kontrata KLODI - 1 SHPK 1,893,200.00
Shtepia e te Moshuarve Gjirokaster Blerje artikuj ushqimor për nevojat e Shtëpisë së të Moshuarve Gjirokastër 6,735,700 Shpallur Procedura
Albanian Gas Service Company Sh.a Minikontrata 1 Blerje guarnicione Lidhur Kontrata “RAIMONDO G.P” SHPK
Sh.A Posta Shqiptare “Shërbimi i marrjes në rrugë valore të sinjaleve të alarmit, verifikimit dhe reagimit me grup të gatshëm në të gjitha filialet e degët e Postës Shqiptare” 19,935,720 Lidhur Kontrata NAZERI 2000 & Eurogjici Security & S.A.S (Special Albania Security) & TREZHNJEVA 19,913,040.00
Sh.A Posta Shqiptare “Shërbimi i mirëmbajtjes së sistemeve të integruara të sigurisë (sisteme CCTV, alarmi, GPS/GPRS, sisteme vëzhgimi auto) dhe platformës së monitorimit të Posta Shqiptare sh.a” 39,841,065 Lidhur Kontrata ELEKTROSEK 39,599,600.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje baterish për sistemet e telekomunikacionit në OST sh.a. 19,000,000 Lidhur Kontrata EMC Group sh.p.k & IT Store sh.p.k. 18,911,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data