Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
346 1869 8,873 148,035,455,854 6,456 107,876,232,361 95,893,309,499

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Blerje shtylla druri dhe betonarme 28,405,000 Njoftuar Fituesi NDERTUESI 2014 26,475,000.00
ECO Tirana Impjant per pastrimin e ujit 16,632,303 Lidhur Kontrata Arvis sh.p.k 15,198,000.00
Sh.A Posta Shqiptare “Blerje shirita plastik me numërator për thasët” 9,000,000 Njoftuar Fituesi TRINITY TRADE COMPANY 3,780,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lezhë SH.A Blerje Hipoklorit natriumi dhe hipoklorit kalciumi për klorifikimin e ujit të pijshëm 10,200,500 Rishpallje me Lidhje Kontrate ATLANTIK 3 8,745,000.00
Hekurudha Shqiptare sh.a Blerje pjesë këmbimi dhe agregate për lokomotiva dhe vagone 12,498,600 Rishpallur Prokurimi
Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve dhe Ndriçimit Publik Blerje tuba të brinjëzuar, çeliku etj 15,558,996 Njoftuar Fituesi POWER INDUSTRIES 14,756,572.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje benzinë Premium Unl 10ppm 9,666,667 Rishpallje me Njoftim Fituesi KASTRATI 9,409,545.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje karbon aktiv per ukt sh.a 60,000,000 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 52,400,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane FV impiant i ri 0.4kV i nevojave vetjake te pergjithshme të centralit, me dy hyrje 3200A dhe seksionator me automatike change-over e mbrojtje termomagnetike, dalje me kontroll manual 400A dhe 800/1000A, pajisur me mbrojtje termomagnetike. 65,000,000 Njoftuar Fituesi SHANSI INVEST 64,082,820.00
Sh.A Posta Shqiptare Shërbimi i mirëmbajtjes së Automatizimi i Zyrës së Kembimit në Filialin Qendra Tranzite 6,222,200 Lidhur Kontrata ELEKTROSEK 5,859,600.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 2 “Blerje goma” 1,233,200 Lidhur Kontrata TIRES-R “sh.p.k” 1,058,000.00
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Blerje materiale dhe ushqim për nevoja të Strehëzes Veterinare 24,031,000 Lidhur Kontrata “M E T A N I” & MILIFAR” 23,437,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje materiale për mirëmbajtjen e rrjetit semaforik 14,999,933 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 14,128,700.00
Enti Rregullator i Energjise Blerje bileta avioni me destinacion Tiranë – Athinë – Tiranë në datat 05.09.2023 – 07.09.2023 Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 58,300.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Riparim dhe mirëmbajtje të automjeteve të shoqërisë për njësitë Gramsh-Belsh Peqin Cërrik-Librazhd” të Shoqërisë Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan sha 2,489,183 Anuluar Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirembajtje e Customer Relationship Management (CRM) dhe sistemit te Faturimit per OSHEE 119,770,498 Njoftuar Fituesi “Fluentgrid Limited” sh.p.k & “BNT Electronics” sh.p.k 117,982,224.00
Autoriteti Portual Durres Suporte TIK 15,000,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 14,560,300.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje karburanti 23,601,333 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 23,580,900.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lezhë SH.A Punime mbrojtje kaptazhi nr. 2 Rreshen 2,692,377 Njoftuar Fituesi A. N. K. 2,069,479.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Materiale Oficine 9,785,200 Lidhur Kontrata “Trakmar” sh.p.k 8,116,802.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 3 Blerje vaj, filtra dhe materiale te tjera” 1,215,343 Lidhur Kontrata ELBA-OIL 2015 SHA 1,087,850.00
Autoriteti Portual Durres Mirëmbajtje gjelbërim për 3 vite 11,865,651 Shpallur Procedura
Rezidenca Studentore Universitare Nr. 2 Blerje materiale elektrike, hidraulike, ndërtimore dhe marangozie 2,731,550 Lidhur Kontrata DOKA-ROAL 2,464,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim mirëmbajtje për pajisjet e kondicionimit 3,416,550 Lidhur Kontrata CLIMACASA SHPK 75,570.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje kancelari per nevojat e OSHEE Group sh.a, OSSH sh.a, FSHU sh.a, FTL sh.a per nje vit 59,032,679 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje nje bilete avioni Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 198,900.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje kimikate dhe reagente 6,545,796 Anuluar Procedura ''Albanian Distribution Chemicals” shpk 5,004,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Shërbim sigurie i ruajtjes fizike të ndërtesave, aseteve dhe njerëzve të Drejtorisë Rajonale të OSSH sh.a, Berat & FSHU sh.a, Berat 142,729,982 Lidhur Kontrata MYRTO SECURITY 141,972,447.00
ECO Tirana Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanike,antifrize 8,585,033 Lidhur Kontrata TOP-OIL 7,997,000.00
Qendra Arsimore Pogradec Kuotë Ushqimore Çerdhe dhe Kopësht 8,333,333 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 7,770,550.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data