Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
317 1743 8,179 128,759,848,895 5,882 93,581,000,113 83,066,840,194

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje pompa dhe elektromotorr 2,587,500 Lidhur Kontrata VASAA SHPK 2,345,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Sinjalistikë vertikale (Semaforë) 30,869,717 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Implementimi i sistemit të monitorimit të infrastrukturave IT në KESH sh.a dhe lëvrimi i licensave software 11,000,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 10,066,204.00
Ndërmarrja e Shërbimeve Publike Kamez Blerje dhe Vendosje Banakë (tezga) për Tregun Kamëz 1,825,000 Lidhur Kontrata “ALBATROP CONSTRUCTION & DESING(ACD)” 1,755,000.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje mjeti veteshkarkues 2,916,000 Anuluar Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Blerje matesa uji 3,000,000 Shpallur Procedura
ILLYRIAN GUARD SH.A Internet per sistemin e vezhgimit dhe alarmit 5,385,600 Lidhur Kontrata Albtelecom Sh.A & One Telecommunication 4,651,200.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Sigurimi i riskut nga të tretët dhe aksidentet ajrore 73,850,500 Lidhur Kontrata ALBSIG SH.A & SIGAL UNIQA Group AUSTRIA SH.A 73,700,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Mirëmbajtja vjetore e aplikacionit Integrated Web Briefing dhe trajnimi i stafit 10,000,000 Lidhur Kontrata Albanian Business Partner Partner sh.p.k 9,970,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Gjenerimi i IBAN 5,000,000 Lidhur Kontrata HELIUS SYSTEMS 4,800,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rikonstruksion i disa shtyllave te linjës L.110-40 Fier-Selenicë 17,092,367 Lidhur Kontrata “EMC Group” shpk & “ENCOAL” sh.p.k 16,990,280.00
ILLYRIAN GUARD SH.A Loti 2 -Veshje 32,806,738 Lidhur Kontrata Vojsava Zenelaj 31,981,700.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje bojë për sinjalistikë rrugore 24,973,400 Shpallur Procedura
SH.A Ujësjellës Kanalizime Tiranë Minikontrate 1-Loti 3: “Blerje Poliklorur Alumini 10±0.5 %” Lidhur Kontrata ''2 AT'' 58,900,000.00
SH.A Ujësjellës Kanalizime Tiranë Minikontrata 1-Loti 2:“Blerje Acid Klorhidrik 30-33%” Lidhur Kontrata ''2 AT'' 66,025,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Studimi i menaxhimit të emergjencave dhe kontrollit të sigurisë së digave 10,000,000 Lidhur Kontrata I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS) 9,250,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje Autosondë = 20 ton për Q.P.N. Kuçovë 39,801,480 Njoftuar Fituesi ILFA shpk & SERENA FURNITURES shpk 32,000,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Implementimi i inteligjencës artificiale për menaxhimin e operimit të digave, parashikimit të prurjeve dhe menaxhimit të shkarkimeve 250,000,000 Shpallur Procedura
SH.A. Ujësjellës Kanalizime, Lushnjë Minikontrate 1-“Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 12 muaj”. Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,610,900.00
Sh.A Albpetrol Blerje litarë çeliku 6,500,273 Lidhur Kontrata A R B L E V 6,424,500.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Mirembajtje,riparime nga të tretët elektrike” 12,000,000 Lidhur Kontrata ELEKTROINVEST 11,280,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje materiale (saraçineska, tapa. Manikota,Etj) per nevojat e Ukt sha”. 3,229,400 Lidhur Kontrata Sahora sh.p.k 3,110,800.00
Agjencia e Sherbimeve Komunale Divjake Blerje pjese kembimi dhe riparim per mjetet. 2,230,832 Anuluar Procedura
Sh.A Ujësjellës Himarë Blerje pompa uji për fshatin Shën Vasil dhe Nivicë 1,583,333 Njoftuar Fituesi MIKAEL GRUP SHPK 1,398,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Platforma për menaxhimin e sigurisë së informacionit dhe eventeve dhe mbrojtja perimetrale 34,880,000 Lidhur Kontrata C.C.S. SHPK 32,794,000.00
Sh.A Porti Detar Sarandë Blerje materiale higjieno–sanitare, pastrimi, dezinfektimi, mbrojte anticovid 1,318,184 Lidhur Kontrata SPARK-CLEAN 1,065,039.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje materiale elektrike per ndricim rrugor 22,530,953 Anuluar Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale pastrimi 39,999,986 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Shërbim internet per nevojat e UKD-së” 2,985,000 Lidhur Kontrata ALBANIAN SATELLITE COMMUNICATIONS 2,596,950.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Pajisje dhe pjesë rezervë për mirëmbajtjen e agregatëve e pajisjeve të centralit HEC Vau Dejës 59,000,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 58,294,600.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data