Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
331 1789 8,444 134,101,987,113 6,143 99,228,845,511 88,473,595,993

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Uniforma dhe veshje te tjera speciale 5,833,000 Lidhur Kontrata GENERAL TRADING shpk 5,595,700.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Fshesa fryrese,thithese,karoca dorre,matrapik,Total station trimble 6,000,000 Lidhur Kontrata BOA SORTE 5,974,000.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a “Blerje Karburanti (Gazoil)” 5,681,848 Anuluar Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Berat SH.A Blerje karburanti për automjetet 5,605,723 Anuluar Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Prodhimi i emisioneve të pullës për vitin 2022 20,544,080 Njoftuar Fituesi ADEL CO SHPK 12,648,350.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Punime ndërtimi për rikonstruksionin e godinave të stacioneve të pompave në fshatrat Vreshtas, Velitërnë, Kishnik (Podgorie), Shëngjergj dhe Plasë 3,473,577 Lidhur Kontrata INFINIT SHPK 2,989,634.00
Agjencia e Shërbimeve Publike Berat Blerje materiale inerte 4,999,463 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 4,990,000.00
Ndërmarrja e Dekorit dhe Eventeve Tirane Sherbime ne lartesi me vinc (kosh) per ngritje personash dhe objektesh 10,000,000 Lidhur Kontrata Teodor Goga 9,949,000.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan F.V minikosha per mbetjet urbane 1,240,000 Lidhur Kontrata BREGU COMPANY 1,103,600.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Materiale ndertimi 39,166,666 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 37,317,856.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan F.V. blerje gomash 2,076,000 Lidhur Kontrata AUTO KRASNIQI shpk 2,063,760.00
Autoriteti Portual Durrës Auditimi i pasqyrave financiare për tre vite 10,060,000 Lidhur Kontrata “MAZARS” SHPK 9,900,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje elektroda 3,235,800 Lidhur Kontrata “Vëllezërit Agalliu 20” sha 2,790,430.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Rikonstruksion i rrjetit kryesor te ujesjellesit dhe ndertim i rrjetit te brendshem te ujesjellesit ne fshatrat Kullaj, Guci, Shtoj i Ri, Shtoj i vjeter, Vinoteke dhe fshat i Ri(Pularia), Hoti i Ri, Grude e Re 35,812,546 Lidhur Kontrata ALB - KONSTRUKSION & KARL GEGA KONSTRUKSION 27,727,030.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale per rinovim linjash elektrike 6,666,666 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 5,339,150.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje liçensa për monitorimin dhe menaxhimin e sistemeve Microsoft ose ekuivalente 7,966,667 Lidhur Kontrata PC STORE SHPK 7,700,000.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Rehabilitimi I rrjetit të Ujësjellësit, "Lagja Zallmner Kamez" 22,420,437 Anuluar Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Blerje karburanti për nevojat e shoqërisë 4,220,000 Anuluar Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbim siguracion makinash 4,500,000 Anuluar Procedura
BURSA SHQIPTARE E ENERGJISË ELEKTRIKE SH.A - ALPEX Blerje sistemi financiar, fiskalizim dhe fatura elektronike në Cloud së bashku me integrim me programin EMCS dhe fiskalizimi i faturave për tre vite 22,500,000 Njoftuar Fituesi TETRA SOLUTIONS 21,743,000.00
Ndërmarrja e Shërbimeve Publike Kamez Blerje Beton të Gatshëm 2,660,000 Lidhur Kontrata KORABI 2007 2,492,420.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Loti 2 Benzinë 3,091,667 Lidhur Kontrata Merolli SHPK 3,091,667.00
Ndermarrja e Pastrim Gjelberimit e Treg Kamez Ndertimi i fushes se sportit Laknas 3,960,556 Lidhur Kontrata Shpresa-Al SHPK 3,860,305.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim printimi 1,663,290 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 1,247,636.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Blerje palankola për nevoja te shoqerise UKT sha” 2,000,000 Lidhur Kontrata ‘‘Durrës Shipchandler & Agency‘‘ sh.p.k 1,895,030.00
Agjencia e Shërbimeve Publike Berat Blerje asfalti 39,989,869 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 32,791,400.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Vajra Lubrifikante 2,915,700 Lidhur Kontrata EXIMOIL 2,628,200.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje materiale elektrike 1,250,000 Lidhur Kontrata Naim Hysi 1,148,300.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Reagentë dhe Pajisje Laboratori 16,010,021 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 12,795,015.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Rikonstruksion i gjendjes faktike të rrugës "Marije Buda" dhe "Hamdi Roseni 17,651,150 Lidhur Kontrata HASTOCI SHPK 17,388,551.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data