Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
346 1869 8,873 148,035,455,854 6,456 107,876,232,361 95,893,309,499

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Blerje Karburanti 1,351,090 Njoftuar Fituesi A&T sha & 2A2F-L OIL 1,347,860.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Bileta, Tiranë-Bari, Itali, Bari-Tiranë Njoftuar Fituesi EXPLORER TRAVEL & TOURS 76,300.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lushnje SH.A Shërbim Larje Pusesh 1,150,000 Anuluar Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Trajnim për 30 kontrollorë të rinj bazik , TWR VIA dhe ACC AREA 208,333,333 Lidhur Kontrata A-T-D Albanian Technology Distribution sh.p.k & Consulting & Management Albania sh.p.k 199,800,000.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Rehabilitimi I rrjetit të Ujësjellësit, "Lagja Zallmner Kamez" 22,420,437 Rishpallje me Lidhje Kontrate "BRITANIA" sh.p.k&NDERTIMI Sh.p.k&NDREGJONI Sh.p.k 20,456,455.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje paisje matëse portative profesionale për matjen e tangjent deltës dhe kapacitetit (DF&C) dhe trajnimi i avancuar nga prodhuesi 12,000,000 Lidhur Kontrata G.M.K POWER GROUP 11,600,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete teknologjike / Kamion 4 aks 7,750,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete teknologjike / Frezë Bobchat 5,375,000 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore Bordi Kullimit, Blerje Rimorkiator per Eskavator 1,916,666 Anuluar Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje mjete teknollogjike për mirëmbajtjen e linjave dhe N/Stacioneve 26,000,000 Lidhur Kontrata AUTOVIZION 25,600,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Shërbim për mirëmbajtjen e ashensorit 3,560,453 Njoftuar Fituesi CLASS ASHENSOR 3,101,500.00
Tirana Parking Shërbime Vijëzimi 8,765,880 Rishpallje me Lidhje Kontrate R. S. & M 8,567,525.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Marrje mjetesh me qera (asfaltoshtruese,rrul etj) 4,112,526 Lidhur Kontrata BIBA-X SHPK 4,097,532.00
Sh.A Albpetrol Blerje pjesë këmbimi për jet pompat 12,653,330 Lidhur Kontrata VIBTIS SHPK 12,210,463.00
BURSA SHQIPTARE E ENERGJISË ELEKTRIKE SH.A - ALPEX Shpenzime pastrimi dhe mirembajtje, riparim 1,100,000 Lidhur Kontrata AIR 1,068,000.00
Autoriteti Portual Durres Pjesë këmbimi IT 6,000,000 Lidhur Kontrata Microtech Computer Systems 5,863,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore NSHP, Bot uji per larje rruge 6,666,667 Lidhur Kontrata ANDI HAMO 6,500,000.00
BURSA SHQIPTARE E ENERGJISË ELEKTRIKE SH.A - ALPEX Rinovim dhe blerje Office 365, Licensa, Antivirus, Licensa per Firewall, Switch dhe Access Control per dy vite 1,500,000 Njoftuar Fituesi S&T Albania SHPK 1,494,500.00
Ndermarrja e Prodhimit te Celiqeve Elbasan Blerje Karburant Gazoil D1 1,478,400 Lidhur Kontrata AZ Distribution 1,465,366.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Blerje matesa uji 3,000,000 Lidhur Kontrata HEST SHPK 2,845,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Funizimi me vajra lubrifikant per mjete, alkool frenash, graso etj 15,000,000 Lidhur Kontrata Shpresa-Al SHPK 14,752,500.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore Riparim, Shërbim, Pjesë këmbimi eskavatorësh 2,083,306 Njoftuar Fituesi MAG SHPK 1,998,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Internet - Intranet 10,000,000 Njoftuar Fituesi COMMUNICATION PROGRESS sh.p.k. & ONE ALBANIA sh.a 9,912,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Minikontrate 1- Blerje pjesë këmbimi dhe profilaktikë (vaj,goma,bateri), për automjete Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Mirëmbajtja dhe Suporti për Softin ODMS dhe ACC 12,000,000 Rishpallje e Anuluar
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje transformatori 4,020,000 Lidhur Kontrata PREKA 3,895,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Blerje tuba dhe rakorderi 4,564,925 Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 4,374,837.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale marangozi 14,583,310 Njoftuar Fituesi POWER INDUSTRIES 13,699,270.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Minikontrate 1-Blerje materiale ndërtimi Lidhur Kontrata ARJEIL SHPK 30,283,300.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mjete didaktike 1,700,000 Lidhur Kontrata ADD PRINT 1,344,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data