Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
331 1789 8,444 134,101,987,113 6,143 99,228,845,511 88,473,595,993

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje karburanti për automjetet, gazoil dhe benzinë 3,417,750 Lidhur Kontrata “AZ Distribution” shpk & “EROIL” sha 3,300,075.00
Tirana Parking Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit 8,769,799 Lidhur Kontrata “CLEAN FAST” Shpk & “Shansi Invest” Shpk 8,298,666.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Studim projektim e previntivim për: “Projektimin e sistemit të centralizuar të Ujësjellës Kanalizime Tiranë për mbledhjen dhe shfaqjen e të dhënave, sistemin e teknologjisë së kontrollit” (sistemet SCADA)”. 52,800,000 Njoftuar Fituesi “B.W Waterworks & LORENCO & CO & ARKIMADE” 52,567,800.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Blerje tubo KUN 2023 7,179,500 Rishpallje me Njoftim Fituesi ILLYRIA GEOTECHNOLOGIES (AL) 6,930,520.00
HEC LANABREGAS sh.a Blerje Karburant 1,727,035 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Sherbime Agroteknike (Fitopatologjike dhe Entomologjike) 9,990,000 Njoftuar Fituesi Pastrime Silvio 9,103,950.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Blerje karburanti për nevojat e shoqërisë 4,220,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi KASTRATI 4,220,000.00
Autoriteti Portual Durres Mirëmbajtja e aseteve elektronergjitike (3 vite) 87,241,609 Njoftuar Fituesi HTM 85,348,800.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Loti 1: Blerje lëndë djegëse me përmbajtje squfuri jo më shumë se 1% ndaj masës 45,240,000 Njoftuar Fituesi RESULI-ER SHA 44,179,307.00
Autoriteti Portual Durres Pjese kembimi per elektrovincat 1, 2, 3 5,200,000 Njoftuar Fituesi 2A Company sh.p.k 5,005,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Ndërtimi i impiantit fotovoltaik në Digën e Zadejës 837,148,204 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Sistem i menaxhuar i printimit(SMP) 5,870,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Riparim te shatervaneve,pompa,puse dhe sistemeve vaditese. 4,160,000 Njoftuar Fituesi BOA SORTE 4,107,700.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Loti 2: Blerje gazoil = 0.1% 17,600,000 Njoftuar Fituesi RESULI-ER SHA 15,031,029.00
Autoriteti Portual Durres Marrje me qera automekanizma per nevoja operacionale 10,000,000 Rishpallur Prokurimi
Termocentrali Vlore sh.a Transport gazoili nga TEC ne Triport per gjeneratoret lundrues 2,000,000 Njoftuar Fituesi RESULI-ER SHA 1,800,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Blerje materiale për rrjetin e ujësjellësit 9,074,300 Njoftuar Fituesi ALEN - CO 7,836,481.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Fortifikimi (Dixhitalizimi) Kibernetik i Nënstacioneve 30,250,000 Rishpallur Prokurimi
Sh.A Albpetrol Shërbim i ruajtjes së pronës 336,791,426 Njoftuar Fituesi MYRTO SECURITY shpk & F.P.M shpk 336,218,109.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje mjete teknollogjike për mirëmbajtjen e linjave dhe N/Stacioneve 26,000,000 Njoftuar Fituesi AUTOVIZION 25,600,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje shërbimi, përgaditjen e dokumentacionit dhe ricertifikimi ISO 14001, për sistemin e menaxhimit Mjedisor për OST sh.a. (Aparatin Qendror, Njësitë Operative dhe NJMT) 1,700,000 Njoftuar Fituesi CERTIS sh.p.k 1,650,000.00
Tirana Parking Shërbime Vijëzimi 8,765,880 Rishpallje me Njoftim Fituesi R. S. & M 8,567,525.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Trajnim OJTI /Assessor ATSEP 1,666,666 Shpallur Procedura
Ndermarja e Pastrimit Fier Blerje mjete teknologjike për nevojat e Ndërmarrjes së Pastrimit Fier”(Kamiona teknologjik për mbetjet urbane (kompaktor) 12,000,000 Njoftuar Fituesi “KOMBI INVEST” shpk 10,800,000.00
Ndermarrja e Prodhimit te Celiqeve Elbasan Blerje Karburant Gazoil D1 1,478,400 Njoftuar Fituesi AZ Distribution 1,465,366.00
Klubi i Shumesporteve Teuta Blerje preparate për ujin e pishinës 2,692,800 Njoftuar Fituesi Albania Distribution Chem 1,086,300.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Fier SH.A Blerje materiale hidraulike 38,390,927 Njoftuar Fituesi ALPHA SOLUTIONS GROUP 36,870,460.00
Qendra e Zhvillimit te Personave me Aftesi te Kufizuar Vlore Loti 2 Blerje qumeshti dhe nenprodukte te tij 1,085,489 Lidhur Kontrata 3 - SH 1,016,687.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Ndërtimi i një parcele të re varresh tek varrezat e dëshmorëve 23,450,569 Njoftuar Fituesi METEO SHPK 21,503,244.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Blerje pajisje instrumente, vegla elektrike dhe dixhitale (Pajisje per kontrollin dhe matjen e mbrojtjes katodike CIPS dhe DCVG) 4,854,422 Njoftuar Fituesi “RAIMONDO G.P” SHPK 3,640,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data