Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
254 1618 7,019 109,828,319,941 5,324 81,775,362,004 71,564,176,185

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd Blerje materiale per linjat e ujesjellesit dhe kanalizimeve 3,000,000 Njoftuar Fituesi ERVIN LUZI 2,740,000.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Pesticide 1,541,500 Njoftuar Fituesi “Alpest'' SHPK 1,518,500.00
Autoriteti Portual Durres Shërbimi i mirembajtjes se rrjetit hidrik për 3 vite 45,000,000 Njoftuar Fituesi SENKA SHPK 37,350,000.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje Depozita dhe Pompa Uji 1,245,750 Njoftuar Fituesi Muça SHPK 1,214,800.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje kimikate dhe reagente 6,141,456 Njoftuar Fituesi ''Albanian Distribution Chemicals” shpk 5,685,000
Sh.A Posta Shqiptare Zëvendësim kondicionimi data center/paradhoma data center me fuqi >=12KW për IT 1,290,000 Njoftuar Fituesi SINTEZA CO SHPK 1,270,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime për Flight Check 12,966,667 Lidhur Kontrata “Air Communication” sh.p.k & ENAV S.P.A VAT 12,707,333.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Rishikimi i procedurave të afrimit RNP dhe SID RNAV të Aeroportit të Tiranës 20,833,333 Njoftuar Fituesi “Radio Frequency & Advanced Engineering” sh.p.k & “ENAV” S.P.A 15,645,833.00
Autoriteti Portual Durres Aksesorë specifikë për lejet portuale 3,147,333 Njoftuar Fituesi Albdesign PSP 2,694,000.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje asfalto-beton, viti 2022 33,306,120 Rishpallje me Njoftim Fituesi VARAKU.E SHPK 30,085,750.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje Hipoklorit Kalciumi dhe preparat per dezisektim dhe deratizim. 9,442,500 Njoftuar Fituesi ATLANTIK 3 8,370,000.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Shërbim transporti dhe pozicionim në vend të nënstacioneve levizëse 35/10.5-63 kV, nga Qarri në Borsh dhe 110/35/10 kV nga Himara në Zëmblak Korçë, si edhe rikthimin e tyre në destinacion fillestar pas përfundimit të qëllimit të kërkesës 1,980,667 Njoftuar Fituesi “PELIKAN”sh.p.k 1,960,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Riparime, shërbime, pjesë këmbimi për automjetet e OST sh.a., për një periudhë 2(dy) vjeçare 60,000,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 60,000,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi i Riparimit te Transformatoreve te Fuqise TM/TU me fuqi deri ne 1.8 MVA 150,000,000 Njoftuar Fituesi ELEKTROINVEST 148,641,500.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Zhvillimi dhe mirëmbajtja e Sistemit të Menaxhimit të Tregut 68,000,000 Njoftuar Fituesi “NOVITA” d.o.o. 63,747,115.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Printimi i Fatures se Energjise Elektrike dhe zarfimi ne vesionin self mailer 39,750,000 Njoftuar Fituesi “INTERLOGISTIC & Inpress” shpk 38,100,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje karburant 4,201,446 Njoftuar Fituesi KASTRATI 4,201,446.00
Autoriteti Portual Durres Stacione monitorimi PM10&2.5 7,310,000 Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi i mirembajtjes se ashensoreve te godines qendrore te OSHEE Group sh.a per 3 vjet 5,716,214 Njoftuar Fituesi “VERTIKUS” sh.p.k 4,783,050.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande "Mates kryesore elektronik te ujit dhe mirembajtje e sistemit te leximit ne distance SCADA" 7,491,100 Njoftuar Fituesi LIGUS SHPK 7,449,890.00
Autoriteti Portual Durres Sigurimi i Pasurisë 18,932,013 Njoftuar Fituesi “INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP” SHA & “Atlantik - Shoqeri Sigurimesh” SHA 18,606,319.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan “Riparimi i asfalteve te demtuara nga Uke ne rruget e qytetit te elbasanit” 3,000,000 Njoftuar Fituesi BAJRAMI N SHPK 3999 lekë per njësi
Autoriteti Portual Durres PROJEKTIM, ZBATIM – PASTRIM - REHABILITIM I SHESHEVE TRANZITORE”. 138,800,000 Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Marrja e sistemit ALADIN për parashikimin e motit 2,916,666 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Blerje përcjellësa të zhveshur Al, ALC 5,960,000 Anuluar Procedura
Sh.A Posta Shqiptare “Blerje Letër fotokopje A4, Letër fotokopje A3” 28,918,530 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare “Blerje Letër A5 "Traktor" (3 kopje), Letër A4 “Traktor" (3 kopje)” 33,972,532 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale për higjenizim 39,999,831 Njoftuar Fituesi Health & Clean Concept shpk & A&A Pharma shpk 37,752,930.00
Autoriteti Portual Durres Veshmbathje 19,307,686 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 18,706,600.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Rehabilitim Linje KUN Rruga Atlanta, Kamëz 1,756,522 Njoftuar Fituesi STERKAJ SHPK & A R J E I L SHPK 1,584,080.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data