Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
248 1584 6,826 105,472,919,435 5,171 76,209,017,362 66,411,607,483

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Upgrade dhe rinovim i suportit të sistemit GPS 1,100,000 Njoftuar Fituesi A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 880,100.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Blerje e matësave të ujit dhe rakorderive plotësuese të tyre për nevajat e shoqërisë. 12,477,930 Njoftuar Fituesi ALEN - CO 11,932,600.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Blerje Tuba dhe Rakorderi”. 149,858,642 Njoftuar Fituesi ALEN - CO 144,907,770.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Shërbim interneti 3,165,192 Lidhur Kontrata ALBTELECOM SHA 1,900,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje Vula sigurie 1,485,000 Njoftuar Fituesi SPARKLE 32 1,269,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Mirëmbajtje,pastrim të puseve dhe depove të ujit në zonën e shërbimit UKD 5,508,882 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Shoqerimi i vlerave monetare per FSHU sh.a Rajoni Gjirokaster 9,750,636 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Shërbimi i enkriptimit të komunikimit. Siguria kibernetike në infrastrukturë kritike 45,000,000 Njoftuar Fituesi A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 42,986,880.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të: “Blerje benzinë për automjete” 12,631,920 Njoftuar Fituesi KASTRATI 12,612,180.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rë: “Blerje gazoil për automjete” 52,343,118 Njoftuar Fituesi KASTRATI 52,296,420.00
Sh.A Albpetrol Blerje Tubo naftësjellësi 17,797,600 Njoftuar Fituesi ALEN - CO 15,602,808.00
Autoriteti Portual Durres Blerje MHC për APD-në 432,000,000 Rishpallur Prokurimi
Qendra Ekonomike e Arsimit Bashkia Kucove Blerje Produkte Ushqimore 15,838,600 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje mjet lundrues për pastrimin e biefit të siperm nga akumulimet e materialeve dhe mbetjeve urbane për Hec Fierzë 30,000,000 Njoftuar Fituesi “GTS-Gazra Teknike Shqiptare” sh.p.k 29,400,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Gaz i lengshem 7,750,000 Shpallur Procedura 0.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje Benzine pa plumb 446,985 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Shoqërimi dhe sigurimi i vlerave monetare të FSHU sh.a Rajoni Tirane per nje periudhe 2 vjecare; 55,454,452 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 55,427,172.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale pastrimi dhe dezinfektimi 3,750,000 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Blerje Çift rrotor stator per PCP per Q.P.N. Gorisht+ Polishrot per puset me PCP per Q.P.N. Gorisht 12,491,900 Njoftuar Fituesi SuperStar-WB 11,987,530.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Zarfa A4, Zarfa A5/B5, Etiketa Adezive dhe printim të pyetësorit dhe letrës shoqëruese 24,200,000 Njoftuar Fituesi ALBAMEDIA 23,114,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbime me të tretë, për automjetet e UKT sh.a 6,914,393 Njoftuar Fituesi ”Albanian Motors” & “Power Industries” sh.p.k 6,886,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Pogradec Blerje materiale hidraulike tubo , pvc , pe Corrogete” 5,499,979 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Zhvillimi i trajnimeve profesionale first aid/çertifikim 2,500,000 Njoftuar Fituesi FEDERATA SHQIPTARE VROJTUESIT E PLAZHIT DHE SHPËTIMIT NË UJË 2,047,500.00
Autoriteti Portual Durres Zhvillimi i trajnimeve profesionale shpëtimit në det/çertifikim 2,500,000 Njoftuar Fituesi FEDERATA SHQIPTARE VROJTUESIT E PLAZHIT DHE SHPËTIMIT NË UJË 2,079,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Transporti i pjesës së transportueshme (trupit) të Autotransformatorit 100 MVA nga Nënstacioni Rrashbull deri në Nënstacionin Sharrë 1,550,000 Njoftuar Fituesi EMC Group 1,520,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Pjesë këmbimi dhe rezervë për pajisjet SDH/MPLS-TP 9,400,000 Njoftuar Fituesi EMC Group 9,236,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje Pajisje kompjuterike per qendrat dhe administraten 3,488,800 Njoftuar Fituesi PC STORE SHPK 3,476,825.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje të pajisjeve Hardware në dhomën primare të serverave, blerje licensa virtualizimi, upgrade dhe migrim Exchange Server dhe Active directory 86,696,817 Njoftuar Fituesi ALBITAL - CANON & S & T ALBANIA 85,400,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje pajisje IT për zonën e hyrje/dalje të sigurisë Lindore 2,840,000 Njoftuar Fituesi S&T Albania SHPK 2,750,000.00
Sh.A Posta Shqiptare “Shërbimi i marrjes në rrugë valore të sinjaleve të alarmit, verifikimit dhe reagimit me grup të gatshëm në të gjitha filialet e degët e Postës Shqiptare” 16,075,584 Njoftuar Fituesi “S.A.S (Special Albania Security)” sh.p.k & ”NAZERI - 2000” sh.p.k & “Trezhnjeva” sh.p.k & Eurogjici-Security sh.p.k 15,876,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data