Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
331 1789 8,444 134,101,987,113 6,143 99,228,845,511 88,473,595,993

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore NSHP, Riparim automjete 2,916,667 Njoftuar Fituesi ANDI HAMO 2,820,000.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Marrje me qera kamioni transport dherash 1,249,842 Njoftuar Fituesi Genti 001 1,175,400.00
Sh.A Ujesjelles Malesi e Madhe Blerje karburant (nafte) 1,619,982 Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" 1,619,982.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Minikontrate 1-Blerje bojë për sinjalistikë rrugore Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 23,292,600.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Sinjalistikë horizontale (kangjella, birila, grerëza) 23,087,800 Njoftuar Fituesi SI.SI-AL SHPK 21,690,500.00
Shtepia e Foshnjes Durres BLERJE USHQIMESH PËR NEVOJAT E SHTËPISË SË FOSHNJËS DURRËS” 2,919,071 Lidhur Kontrata 4 S 2,899,000.00
ECO Tirana Pjese këmbimi për bicikletat 1,163,800 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 991,200.00
ECO-ELB sh.a Loti 1 Blerje karburanti naftë D1 (për makinat) 3,906,000 Lidhur Kontrata O L S I SHPK 3,906,000.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 1 “Blerje pllaka per shtrim rruge” 7,410,483 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 2 “Blerje tombino me tuba betoni, tubo dhe rakorderi” 344,400 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 3: Blerje tubo hekuri, profile metalike dhe materiale te tjera 704,666 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale Pastrimi dhe Dezinfektimi 3,750,000 Lidhur Kontrata ERVIN LUZI 3,344,200.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Blerje Kancelari 1,166,000 Lidhur Kontrata Adenis Kastrati 966,800.00
ECO Tirana Blerje pajisje mbrojtëse për punonjësit gjatë punës 4,776,533 Lidhur Kontrata BLERINA KAPEDANI   4,637,600.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Blerje matesa uji 3,000,000 Anuluar Procedura HEST SHPK 2,809,400.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje cakell,granil,stabilizant 1,970,580 Lidhur Kontrata GENERAL BETON 1,775,700.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Shërbimet e përmirësimit dhe mirëmbajtjes së software-ve 9,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 8,730,015.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore NSHP, shpenzime per D.D.D 2,083,200 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Ristrukturim dhe megrim I DB te sistemit te faturimit Al Billing si dhe ngritjen e Proxy dhe AD 1,500,000 Shpallur Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Mirembajtje e sistemit te linjave elektrike dhe kabinave te stacioneve 5,800,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje lëndë djegëse pellet dhe shpërndarje në objektet arsimore 96,427,482 Njoftuar Fituesi ALMEXWOOD SHPK 63,859,260.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Kukës SH.A Blerje Nafte 3,000,000 Lidhur Kontrata KASTRATI 3,000,000.00
Sh.A Albpetrol Rinovim garancie doganore të magazinave fiskale 11,781,071 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 11,604,233.00
Sh.A Albpetrol LOTI II: Blerje benzinë pa plumb 626,680 Shpallur Procedura
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Blerje materiale elektrike 7,499,926 Anuluar Procedura
Agjencia e Sherbimeve Komunale Divjake Blerje kamioncine veteshkarkuese 2.5t per Agjensine e Sherbimeve Komunale 1,500,000 Anuluar Procedura
Sh.A Albpetrol Blerje Autosondë = 20 ton për Q.P.N. Kuçovë 39,801,480 Lidhur Kontrata ILFA shpk & SERENA FURNITURES shpk 32,000,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje bojë për sinjalistikë rrugore 24,973,400 Njoftuar Fituesi SI.SI-AL SHPK 23,292,600.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Blerje sherbimi fiskalizimi te faturave tatimore 1,800,000 Lidhur Kontrata Nexia AL Consulting SHPK, & PRIMUS ALBANIA SHPK 1,350,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Taksave dhe e Tarifave Vendore Tirane Blerje Leter A4 2,470,833 Shpallur Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data