Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
254 1618 7,019 109,828,319,941 5,324 81,775,362,004 71,564,176,185

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
HEC LANABREGAS sh.a Blerje Karburant 1,252,498 Njoftuar Fituesi 2A2F-L OIL shpk 1,252,498.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Blerje tubo për rrjetin e kanalizimeve 2,432,733 Shpallur Procedura
Bajkaj Land Sh.a “Blerje karburant Diesel per Landfillin Bajkaj” 7,970,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbim, analiza për cilësinë e ujit 2,428,000 Njoftuar Fituesi Tenuis Laboratories sh.p.k 1,930,000.00
Autoriteti Portual Durres Projekt, zbatim "Riparimi i perimetrit rrethues betonarme, riparimi perimetral dhe unifikimi i fasadave të godinave të APD-së” 8,586,145 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Marrje me qera kamioni transport dherash 1,250,000 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Vaj, Antifrize dhe Alkol per automjete 1,030,000 Anuluar Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje goma 4,178,650 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Blerje materiale ndërtimi, materiale inerte, tuba korrogato, profile metalike...etj, për nevojat e shoqërisë 7,192,933 Anuluar Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Shërbime vjetore për makineritë e impiantit” 3,493,643 Lidhur Kontrata ARTEO 2018 3,379,980.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore “SHPENZIME PËR DDD” 2,083,280 Njoftuar Fituesi MILIFAR SHPK 2,020,700.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim rrjet ujësjellësi në zonën e Autostradës Tiranë-Durrës ” 3,405,192 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 2,892,912.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 3 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërim rrjet ujësjellësi në zonën e kufizuar nga rrugët Shefqet Ndroqi, 3 Vëllezërit Kondi, “Elbasanit etj ” . 1,153,934 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 947,314.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 5 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Rikonstruksion I linjës Dn-450mm të Bërxullit ” . 608,089 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 542,543.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 6 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Spostim rrjet kanalizimi në rrugën 5 Maji(Faza I pranë objekteve të rindërtimit ” . 366,229 Lidhur Kontrata " INDAY - 18 " 310,365.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 7 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në bllokun që kufizohet nga rrugët Niko Avrami, Njazi Meka dhe Dibrës” . 622,847 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 550,104.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 8 Mbikqyrje e punimeve për objektin: “Rikonstruksion i Linjës së Transmetimit të Kasallës dhe Çekrezës përgjatë lumit Tërkuzës”. 405,379 Lidhur Kontrata E.B.S 372,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje aparate reader për kryerjen e leximeve te ujëmatesave 7,773,333 Njoftuar Fituesi ATOM 7,468,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Belsh Blerje Karburanti (Gazoil D1) 1,800,000 Lidhur Kontrata PAOLA 1,800,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje veshje pune 1,936,644 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 1,842,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje materiale kompjuterike 1,530,500 Njoftuar Fituesi PC STORE SHPK 1,494,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Marrje Autobot me qera për pastrimin e kanalizimeve të ujërave të ndotura, për nevojat e shoqërisë. 1,500,000 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 1,125,000.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,198,290 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,189,550.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje Kamioncina, viti 2022 2,910,000 Lidhur Kontrata Dritan Xheka 2,700,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Demontimi i vinçit 100/5 ton në veprën e marrjes HEC Vau Dejës 20,000,000 Njoftuar Fituesi JUNIK SHPK 19,800,071.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan “Blerje siguracion TPL dhe Kasko per automjetet e shoqerise uke,viti 2022” 1,618,659 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,618,488.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje pjese kembimi, viti 2022 1,795,000 Njoftuar Fituesi Adenis Kastrati 1,644,890.00
TIRANA DC SH.A Blerje karburanti për automjetet për nevoja të Tirana DC sha 2,430,556 Njoftuar Fituesi 2A2F-L OIL shpk 2,430,556.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Pastrim kolektoreve kryesore te ujrave te ndotura ne qytetin e Durresit ” 20,000,000 Lidhur Kontrata ONYX SHPK 19,898,379.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Ndërtimi i rrjetit të kanalizimeve në disa rrugë të lagjes 4 zona e re nën Mborje, si dhe në lagjen 8 rruga Ajet Gjndolli etj për UKKO Sh.A 16,730,000 Njoftuar Fituesi Vashtemia SHPK 14,046,847.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data