Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
346 1869 8,873 148,035,455,854 6,456 107,876,232,361 95,893,309,499

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Loti 4: Kolaudim Punimesh me objekt: “Ndërtim objekt shërbimi, sistem vaditës dhe rrethim tek Pista e Vrapit në PMLAT” 75,959 Lidhur Kontrata ‘’HYDRO-ENG CONSULTING’’ & ‘’BN PROJECT’’ 71,304.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Siguracione te mjeteve te transportit dhe sigurim jete per 8(tete)punonjes te kanalizimeve 1,185,000 Lidhur Kontrata Atlantik - Shoqeri Sigurimesh 1,181,342.00
HEC LANABREGAS sh.a Rikontruksioni i Seksionit 6kV ne HEC Lanabregas (Faza e dyte) 35,866,371 Njoftuar Fituesi “Inply shpk & Muhoplus LTD shpk” 34,731,300.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane FV 2 (dy) çelësa 3 polar 24 5kV me gaz SF6 në HEC Fierzë, 1(një) çelës 3 polar 245 kV me gaz SF6 për bllokun e AG2 HEC Vau Dejës, sistem monitorimi të parametrave për 8 çelësa në të dy HEC-et, dhe zëvendësim i 4 paneleve ndërmjetëse KKL në HEC Fierzë 237,900,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje inerte 130,829,660 Shpallur Procedura
Enti Rregullator i Energjise Sigurimi shëndetësor privat i punonjësve të ERE 21,911,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje materiale ene kuzhine 5,123,138 Njoftuar Fituesi Shpiragu Sh.p.k 5,089,840.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Studim Projektim “Ndertim i sistemit te kanalizimeve te njesise administrative Cerrave , Bashkia Pogradec 9,997,866 Njoftuar Fituesi ITM SHPK & HESK11 9,797,909.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Loti 2 : Blerje lule sezonale 2,083,250 Rishpallje me Njoftim Fituesi ALBGARDEN SHPK 1,636,000.00
Autoriteti Portual Durres Karikues për makinat elektrike 5,223,494 Njoftuar Fituesi ALBA LIGHT 4,532,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Shërbim sigurie i ruajtjes fizike të ndërtesave, aseteve, dhe njerëzve te Drejtorise Rajonale te OSSH sh.a Elbasan & FSHU sh.a Elbasan me roje dhe sisteme alarmi” 148,353,257 Njoftuar Fituesi MYRTO SECURITY 147,967,665.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Paisje rrjeti Core (Firewall + Switch+Core Router) ne HQ dhe degët e shoqërisë, licensa për akses në distancë, mbrojtje rrjeti dhe paisjesh 25,600,000 Njoftuar Fituesi “RATECH” sh.p.k & INET sh.p.k 25,100,000.00
ECO-ELB sh.a Blerje për veshje pune 4,000,100 Njoftuar Fituesi MALBERTEX 3,891,340.00
Sh.A Albpetrol Blerje vacuum truck 10 m3 15,400,000 Njoftuar Fituesi Q.SINAJ 14,900,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Auditimi i sigurisë kibernetike mbi CGM dhe PCN të ENTCO-E. 1,450,000 Njoftuar Fituesi “AQScert” sh.p.k 1,350,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rinovim i suportit te infrastruktures qendrore 20,802,762 Njoftuar Fituesi C.C.S. SHPK 19,812,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore NSHP, Skrep me kovë të parë 1.2m³dhe kovë të pasme 0.5m³ 5,700,000 Njoftuar Fituesi “MIRI" sh.p.k 5,300,000.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Traktor dhe Arganellë 5,833,000 Njoftuar Fituesi TRADE AND CONSTRUCTION GROUP Shpk 5,530,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje kushineta 5,083,556 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Blerje artikuj kancelarie për KESH sh.a". 2,400,000 Shpallur Procedura
ILLYRIAN GUARD SH.A Radio Komunikimi 8,832,000 Rishpallur Prokurimi
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Loti 3: Mbikqyrje Punimesh me objekt: “Ndërtim objekt shërbimi,sistem vadites dhe rrethim tek Pista e Vrapit në PMLAT” 734,268 Lidhur Kontrata ARENA MK 688,976.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Mirëmbajtja e sistemeve të monitorimit të transformatorëve të fuqisë DGA, BMT të HEC Fierzë, Koman dhe Vau Dejës 180,700,000 Njoftuar Fituesi SHANSI INVEST 178,199,984.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Suport, Licenca dhe mirëmbajtje për pajisjet hardware 12,500,000 Lidhur Kontrata C.C.S. SHPK 11,610,200.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndërtim vend-roje dhe furnizim vendosje sheltera për OST sh.a. 2,499,995 Lidhur Kontrata Aida Construction 2,057,866.00
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Realizimi i projektit “Luaj me Taksi 1,580,810 Lidhur Kontrata Iceberg Communication SHPK 1,394,500.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Sherbim dru zjarri, Ekonomia Pyjore Guri i Nike 2,360,985 Lidhur Kontrata "Joni" shpk 2,254,961.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Blerje Kabell me vetmbajtje ABC (TU ) me aksesore 149,987,700 Shpallur Procedura
Ujësjellës Kanalizime Vorë sh.a Marrje makina me qera për nevojat e Ujësjellës Kanalizime Vorë sha 4,800,024 Rishpallje me Njoftim Fituesi “ASG ” sh.p.k 4,799,999.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lezhë SH.A Furnizimi / Vendosje pjese kembimi per automjetet e Shoqerise Rajonale Ujesjelles Kanalizime Lezhe Sh.a 2,400,000 Njoftuar Fituesi SERDADO 2,177,900.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data