Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
254 1618 7,019 109,828,319,941 5,324 81,775,362,004 71,564,176,185

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Nderrmarrja Rruga Durres Furnizim dhe Vendosje Sinjalistike Rrugore, viti 2022 18,150,200 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 17,993,230.00
Sh.A Posta Shqiptare Hartimi i projekteve te zyrave Postare 2,045,580 Lidhur Kontrata 4 KPPF shpk & NET-GROUP shpk 1,623,856.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim vendosje i komponentëve plotësues për sistemin satelitor të parashikimit meteorologjik, Faza II 150,000,000 Lidhur Kontrata “ISEC” sh.p.k & “A-T-D Albanian Technology Distribution” sh.p.k 148,990,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Rikonstruksion i godinës në stacionin e pompimit Fushë-Krujë” 13,911,109 Njoftuar Fituesi 2AF ALBANIA GROUP SHPK 11,551,330.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Blerje materiale për rrjetin ujësjellës 1,624,625 Lidhur Kontrata  ELEKTRO THERM SHPK 1,606,510.00
Autoriteti Portual Durres F/V Rikonceptim i matjes smart se rrjetit hidrik APD dhe instalimi aksesoreve te tij 11,473,511 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje cakull per rruget rurale 2,914,010 Anuluar Procedura DOKSANI-G SHPK 2,909,520.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Hipoklorit Natriumi dhe Kalciumi 4,103,333 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 3,295,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Blerje mufte, koka kablli TM/TU 7,993,800 Njoftuar Fituesi aci engineering 6,150,000.00
Hekurudha Shqiptare sh.a Paisje informatike per DP Hekurudhave 1,657,300 Anuluar Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ruajtja dhe Siguria Fizike në roje private dhe shoqërimi i vlerave monetare për UKT sh.a” 49,554,294 Njoftuar Fituesi BREÇANI –R.O.S.P sh.p.k 49,189,509.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje Gazoil per Nevojat e Ndermarrjes se Pasurise Publike dhe pastrimin e kanaleve kulluese 20,090,000 Lidhur Kontrata Nushi SHPK 20,090,000.00
Sh.A Albpetrol Shërbim i sigurimit të jetës së punonjësve, sigurim shëndeti nga aksidentet në punë 20,883,330 Lidhur Kontrata “SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA” sha & “ALBSIG” sha & “SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA” sha & “SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP” sha & “EUROSIG” sha 20,465,200.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Blerje mufte, koka kablli TU dhe TM 3,989,700 Njoftuar Fituesi EL-POWER 3,831,000.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Marrje me qera kamioni transport dherash 1,250,000 Lidhur Kontrata Leonard Gjini 1,200,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Auditimi i sigurisë kibernetike mbi CGM dhe PCN të ENTSO-E 1,489,600 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Blerje paisje te ndryshme per stacionin e pompimit Rromes 1,579,000 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 1,497,000.00
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Riparimi i transformatorve TL/TM 150,000,000 Lidhur Kontrata Remonti Elektrik 149,800,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rinovimi i Suportit të Infrastrukturës Qëndrore të UKT sh.a 20,890,000 Lidhur Kontrata C.C.S. SHPK 19,837,880.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Loti II: Blerje lëndë djegëse, lloji benzinë për nevojat e KESH sh.a. 7,116,667 Lidhur Kontrata KASTRATI 7,116,667.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Loti I: Blerje lëndë djegëse, lloji naftë për nevojat e KESH sh.a. 49,600,000 Lidhur Kontrata KASTRATI 49,600,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Blerje kabllo fuqie TU dhe TM 5,953,500 Njoftuar Fituesi aci engineering 5,650,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd Rikonstruksion i zyrave te shoqerise 2,500,000 Njoftuar Fituesi RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,458,564.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Materiale elektrike 8,324,705 Njoftuar Fituesi HEST SHPK 7,994,885.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a "BLERJE MATERIALE PËR UJËSJELLËS DHE KUN (TUBA PËR KANALET E UJRAVE TË NDOTURA & PUSETA BETONI SHKARKIMI)” 9,500,000 Lidhur Kontrata ARJEIL SHPK 8,833,890.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore "BORDI KULLIMIT, BLERJE KARBURANT" 5,666,666 Njoftuar Fituesi BOLENA. 5,403,230.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Shërbim i printimit dhe zarfimit të faturave për nevoja të UKD 7,945,020 Lidhur Kontrata ADEL CO SHPK 7,807,606.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje hipoklorit natriumi 16,996,283 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 16,761,900.00
Sh.A Albpetrol Blerje pjesë për kaldaja, berner 1,539,400 Anuluar Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore ‘‘Blerje Pjese Kembimi dhe Riparim Sherbimi i mjeteve Motorike , per vitin 2022’’ 17,000,000 Njoftuar Fituesi ANDI HAMO 15,300,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data