Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
346 1869 8,873 148,035,455,854 6,456 107,876,232,361 95,893,309,499

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Hekurudha Shqiptare sh.a Pajisje zyre per DP Hekurudhave 2,470,450 Njoftuar Fituesi SHAGA SHPK 1,742,030.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje materiale dhe pajisje elektrike,vegla,pajisje mekanike 109,630,710 Njoftuar Fituesi “INPLY” SH.P.K 99,954,534.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Blerje kabllo fuqie TM/TU me aksesore 97,825,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Blerje dru zjarri per ngrohje 7,463,500 Njoftuar Fituesi Lenis Bishnica 7,438,200.00
Agjencia e Sherbimeve Funerale Blerje veshje nëntokësore varri 14,024,340 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 11,473,800.00
Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë Loti 2 Makineri kompjuterike dhe zyrash, pajisje dhe furnizime përjashtuar mobiljet dhe paketat software 2,571,250 Njoftuar Fituesi OPTIMA COMMUNICATION 1,968,850.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Shpenzime siguracionit të mjeteve të transportit 1,194,333 Njoftuar Fituesi Atlantik - Shoqeri Sigurimesh 1,190,000.00
Hekurudha Shqiptare sh.a Rinovim i Trungut Hekurudhor Durres-Elbasan 50,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Sherbimi i pastrimit dhe dezinfektimit per objektet e OSSH sh.a dhe objektet ne administrim te FSHU sh.a 32,253,174 Shpallur Procedura
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Shërbim i Procesionares në Bimësi 8,333,333 Njoftuar Fituesi Pastrime Silvio 7,493,529.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Rehabilitimi i tunelit të shkarkimit pranë Digës Zadejë 126,859,115 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 116,507,853.00
Identitek Sh.a Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil) 2,097,381 Rishpallur Prokurimi
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje Kancelari 2,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 1,465,627.00
Ndërmarrja e Dekorit dhe Eventeve Blerje adeziv xham akulli dhe foam 1,250,000 Lidhur Kontrata ALGRAFIKA 1,125,200.00
Enti Rregullator i Energjise Blerje bileta avioni me destinacion Tiranë – Milano – Tiranë në datat 03.10.2023 – 05.10.2023 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Zëvëndësimi i rrjetit telefonik analog me teknologji VOIP 18,400,000 Shpallur Procedura
Hekurudha Shqiptare sh.a Pajisje Zyre per DP Hekurudhave (Permirsimi Infrastruktures digitale te Hsh) 2,490,420 Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime për Flight Check 13,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Rikonstruksion i pjesshem i fiderit Ujesjelles, N/ stacioni 110/10 kV Bajram Curri 79,956,221 Shpallur Procedura
ECO Tirana Mbulim siguracion, siguracion per kontraten e sherbimit, ndertesen dhe pergjgjesine civile, siguracion TPL auto e moto 3,719,100 Njoftuar Fituesi ALB - SIGURACION 3,691,852.00
Hekurudha Shqiptare sh.a Rinovim i Trungut Hekurudhor Rrogozhine Lushnje 49,958,598 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje SMS, marveshje kuadër për (2) dy vite 6,000,000 Njoftuar Fituesi VODAFONE ALBANIA 5,965,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Mbrojtja me Prita Malore e Përroit të Lekebibajt (Mërturit) - Loti I 143,640,742 Njoftuar Fituesi “BONUS sh.p.k & 4 A-M sh.p.k & I.D.K - KONSTRUKSION 141,513,603.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Shpenzime per blerje Hipoklorit Natriumi dhe Kalciumi 1,979,000 Lidhur Kontrata ''Albanian Distribution Chemicals” shpk 1,613,125.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit “Shërbim i Monitorimit dhe Menaxhimi i Poliemergjencave”. 10,020,834 Lidhur Kontrata “Ro.gat Security” shpk 9,723,600.00
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Blerje Tonera 2,494,416 Njoftuar Fituesi MARKETING & DISTRIBUTION 672,309.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lushnje SH.A Blerje Materiale K.U.Z me distinacion Rr. Komisariatit Lushnje 1,135,853 Lidhur Kontrata ARTEO 2018 897,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rehabilitimi i sistemit kontrollues të matjes së energjisë elektrike në OST sh.a. 17,724,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Rikonstruksion rrjeti TM, N/stacion - Shoshan dhe Shoshan - Valbone, fideri Ujesjellesi, N/stacioni 110/10 kV Bajram Curri 79,459,884 Shpallur Procedura
Nderrmarrja Rruga Durres Furnizim dhe Vendosje Sinjalistike Rrugore, viti 2023 18,100,000 Njoftuar Fituesi GRIALD & R. S. & M shpk 14,287,300.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data